Do 15.7. se lahko prijavite na Deloittov natečaj za najhitreje rastoča podjetja v Srednji Evropi!

Dne 3. julij 2015 objavil Stanislava Vabšek
 

Bodite tudi vi med najboljšimi tehnološkimi podjetji v Srednji Evropi in do 15. julija 2015 prijavite svoje podjetje na že 16. Deloittov natečaj za najhitreje rastoča tehnološka podjetja v Srednji Evropi (Deloitte Technology Fast 50 in Central Europe). Natečaj poteka v 17 evropskih državah (Albanija, Bolgarija, Bosna in Hercegovina, Hrvaška, Češka, Estonija, Madžarska, Latvija, Litva, Makedonija, Moldavija, Črna Gora, Poljska, Romunija, Srbija, Slovaška in Slovenija), podlaga za oblikovanje Deloittove lestvice najhitreje rastočih tehnoloških podjetij pa so prihodki podjetij, ki se na natečaj prijavijo, v obdobju zadnjih štirih let (2011 – 2014).


Zakaj sodelovati na natečaju?

Sodelovanje na natečaju pomeni:

  • Povečanje ugleda vašega podjetja tako med zaposlenimi kot tudi med vašimi strankami.
  • S prijavo na natečaj avtomatično sodelujete tudi v programu Fast 500 EMEA, v katerem sodelujejo najhitreje rastoča tehnološka podjetja v Evropi, na Bližnjem Vzhodu in v Afriki, ter na natečaju za 100 najhitreje rastočih tehnoloških podjetij na svetu (Global Fast 100).
  • Večjo prepoznavnost v lokalnem in regionalnem okolju ter medijih.

Vaše podjetje lahko prijavite na natečaj na tej povezavi, najkasneje do 15. julija 2015

Natečaj CE Technology Fast 50 razvršča najhitreje rastoča tehnološka podjetja v regiji na osnovi letne rasti prihodkov v obdobju zadnjih štirih let. Pri podjetjih, ki se bodo prijavila na letošnji natečaj, bodo tako šteli prihodki od leta 2011 do leta 2014. Na natečaju je mogoče sodelovati v treh različnih kategorijah, in sicer:
 

Hitrih 50 (Fast 50)

Podjetje, ki se prijavlja v to kategorijo, mora izpolnjevati naslednje pogoje:

  • Vsakoletni prihodki v obdobju od 2011 do 2014 morajo znašati najmanj 50.000 evrov;
  • Podjetje (javno ali zasebno) mora imeti sedež v kateri izmed srednjeevropskih držav (Albanija, Bolgarija, Bosna in Hercegovina, Hrvaška, Češka, Estonija, Madžarska, Latvija, Litva, Makedonija, Moldavija, Črna Gora, Poljska, Romunija, Srbija, Slovaška ali Slovenija);
  • Podjetje mora razvijati ali ustvarjati ustrezne tehnologije (tehnološko podjetje) ali namenjati znaten delež sredstev za raziskave in razvoj;
  • Podjetje med svojimi lastniki ne sme imeti večinskega deleža pomembne strateške družbe (ni v vlogi odvisne družbe). 

Vzhajajoče zvezde (Rising Stars)

Deloitte v kategorijo Vzhajajoče zvezde uvršča mlada obetavna podjetja, ki pa na trgu še niso tako dolgo, da bi izpolnjevala pogoje v osrednji kategoriji Hitrih 50. Podjetja, ki se prijavljajo v to kategorijo, morajo na trgu delovati od tri do pet let in morajo v vsakem izmed zadnjih treh let (od 2012 do 2014) preseči letni prihodek 30.000 evrov. Razen tega pogoja zanje veljajo enaki pogoji kot za podjetja, ki se prijavljajo v kategorijo Hitrih 50.
 

Velikih pet (Big 5)

V to kategorijo se lahko prijavijo podjetja, ki so v zadnjih petih letih dosegla ekstremno rast. Za podjetja, ki se prijavljajo v to kategorijo, veljajo enaki osnovni pogoji kot za osrednjo kategorijo Hitrih 50, pri čemer pa mora letni prihodek v zadnjem letu, torej letu 2014, preseči 25 milijonov evrov.


 

 

Značke
Deloitte Fast 50 CEE Deloitte
Komuniciranje in pr Start:up Slovenija
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.