Dispo Market predstavlja AutoFinder: Revolucija upravljanja voznega parka in povečanje produktivnosti

Dne 7. julij 2023
 

Podjetje Knedl d.o.o. je v sklopu rešitve Dispo Market izdalo nov pripomoček - AutoFinder. Z njim želijo transportnim podjetjem omogočiti, da že v 2 tednih pohitrijo svoje delovne procese in izboljšajo izkoriščenost voznega parka. 

 

V ekipi se zavedajo, da je disponent ključni element uspešnega transporta - zato mu omogočajo, da se iskanje tovorov in pošiljanje emailov zgodi samodejno, medtem ko se on lahko osredotoči na druge naloge (nadzor izvajanja prevozov, odnosi s strankami, usklajevanje z voznikom, krpanje kadrovskega primanjkljaja itd.).

 

Rešitev je do danes preizkusilo že več slovenskih prevoznih podjetij, ki so se prepričala o njeni učinkovitosti. Trenutno s pomočjo Dispo Market po cestah vozi več kot 200 tovornjakov, za katere se vsak mesec avtomatsko preveri preko 4 milijone tovornih ponudb. Predstavljajte si, koliko časa ob tem lahko bolje izkoristijo disponenti!

 

AutoFinder pri iskanju tovora upošteva vse bistvene parametre, vključno s ceno na kilometer, stroški goriva, časom počitka voznika in časom polnjenja električnih vozil, itd. Ta celovit pristop sistemu omogoča, da ustvari najbolj optimalne možne poti glede na potrebe uporabnika. Ker digitalizacija še naprej preoblikuje industrijo, je uporabnost takšnih rešitev vse bolj očitna. Dispo Market to prednost izkorišča z učinkovitim upravljanjem velikih količin podatkov, ki bi sicer preobremenili človeške disponente.

 

Družba Knedl d.o.o. kot zagonsko podjetje s sedežem v Ljubljani zadnji dve leti uradno deluje v prometnem sektorju. Ustanovitelji podjetja, Nikola Balaban, Marko Balažic in Tadej Bukovec, imajo skupaj več kot 10 let izkušenj in prinašajo bogato strokovno znanje na področju programiranja, testiranja in podpore strankam. Ekipa je pritegnila zanimanje industrijskega veterana Davida Golina, nekdanjega direktorja v družbi Maersk, ki se je pridružil kot uradni svetovalec, kar še dodatno potrjuje potencial njihove rešitve.

 

Z rešitvijo AutoFinder podjetje Dispo Market spreminja upravljanje voznega parka in prevoznim podjetjem zagotavlja zmogljivo orodje za optimizacijo njihovega delovanja, zmanjšanje ročnega dela in povečanje produktivnosti. Ker se transportna industrija še naprej razvija, se obeta, da bo AutoFinder spremenil pravila igre, postavil nove standarde učinkovitosti in podjetjem omogočil, da ostanejo v ospredju na vse bolj konkurenčnem trgu.

 

Več informacij o AutoFinderju in Dispo Marketu

 

Značke
Dispomarket Knedl Sps P2
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.