Datafy.it podpisal pogodbo o prvi zasebni čezmejni sindicirani naložbi v slovensko startup podjetje

Dne 12. maj 2017
 


Kot uvod v konferenco PODIM, največjo in najvplivnejšo startup konfereno v Aple-Adria regiji, je na dan Evrope, 9. maja 2017, pod okriljem Poslovnih angelov Slovenije potekal EBAN CEE Demo dan. Na dogodku je slovenski startup Datafy.it razglasil podpis pogodbe prve zasebne čezmejne sindicirane naložbe v slovensko podjetje. 

Na dogodku so se zbrali uveljavljeni investitorji in startupi CEE regije. EBAN, ki pozdravlja in podpira pozitiven vpliv poslovnih angelov na razvoj inovativnega startup podjetništva na vseh ravneh, je dogodek izbral za posebno najavo. Slovenski startup Datafy.it je namreč podpisal pogodbo o prvi zasebni čezmejni sindicirani naložbi v slovensko startup podjetje, ki jo bodo skupaj izvedli poslovni angeli iz Slovenije, Estonije in Madžarske. Pozitiven duh ob podpisu pogodbe se je nadaljeval tudi naslednji dan, na tiskovni konferenci PODIM-a.

Na EBAN CEE Demo dnevu so razglasili tudi dva zmagovalca večera v kategoriji najboljši startup, ki ga je vredno spremljati in najboljši startup za investiranje. V prvi kategoriji je zmagal MojMojster (SLO), kot najbolj investicijsko zanimiv pa se je izkazal Nanodiy (HR).

Več o dogodku si lahko preberete tukaj


 

 

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.