Settings = { cultureInfo: "sl-si", cookieUrl: "/sl-si/politika-piskotkov", };
 

Dan odprtih vrat Slovenskega podjetniškega skada

Dne 16. marec 2015 objavil Stanislava Vabšek
 

Dogodek, ki bo potekal v sredo, 25. marca, je v prvi vrsti namenjen podjetnikom, ki bodo pridobili informacije o finančnih spodbudah Slovenskega podjetniškega sklada v letu 2015, tako za mlada podjetja (mlajša od pet let) kot tudi mala in srednja podjetja, starejša od pet let. Podjetniki bodo na uvodnih predstavitvah pridobili informacije sklada o financiranju podjetij v okviru:

  • prve linije oz.  garancij za bančne kredite s subvencijo obrestne mere za tehnološko - inovativne in klasične projekte. Pri razpravi bo sodeloval tudi predstavnik izbrane poslovne banke.  
  • druge linije oz. ugodnih spodbud za mlada podjetja, kjer bo natančno predstavljena ponudba produktov, ki mlada podjetja spremljajo v vseh fazah razvoja – od zagona in priprave MVP –ja (minimalno sprejemljivega produkta) do preverjanja tržnega potenciala, vstopa in širitve na trg ter globalno rast. Na razpravi bo sodeloval tudi predstavnik start-up ekosistema.

Na info točkah pa se bodo lahko podjetniki lahko ločeno za prvo in drugo linijo individualno posvetovali o koriščenju državnih pomoči sklada v letu 2015. Podrobnejši program dogodka na spletni strani Slovenskega podjetniškega sklada.

Udeležba na dogodku je brezplačna, prijava prek spletnega obrazca pa obvezna. 

Kontakt za dodatne informacije:
Mateja Grobelnik, Slovenski podjetniški sklad, mateja.grobelnik@podjetniskisklad.si, ali prek tel: 02 234 12 40. 
 

 

Značke
Forum 100% start:up Start:up Slovenija P2 SK75 SK200 Slovenski podjetniški sklad Start:up Slovenija 2015
Komuniciranje in pr Start:up Slovenija
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.