Dan avstrijskih poslovnih angelov in ”pitching” tekmovanje - prijave do 10. julija!

Dne 1. julij 2015 objavil Stanislava Vabšek
 

Pomemben dogodek za poslovne angele in start-upe iz Avstrije, Italije in Slovenije se bo 17. septembra 2015 zgodil v kraju Velden ob Vrbskem jezeru na avstrijskem Koroškem. Konferenca Austrian Business Angel Day 2015, vabi slovenske poslovne angele k udeležbi in sodelovanju pri čezmejnih naložbah, slovenske start-upe pa na ”pitching” tekmovanje in sejemsko predstavitev. Start-upi, prijavite se lahko do 10. julija 2015, in sicer s tri minutno kreativno video predstavitvijo. Za slovenske poslovne angele pa smo v sodelovanju z organizatorji dogodka zagotovili kodo za popust na vstopnico.
 

S konferenco Podim se naše sodelovanje s partnerji iz Alpe-Adria regije ni končalo! Tokrat vas vabimo na Austrian Business Angel Day 2015, ekskluzivno konferenco, namenjeno zasebnim investitorjem in strokovnjakom iz investitorske ”industrije” ter njihovemu povezovanju oz. sodelovanju. Letos bo dogodek potekal pod sloganom”Business Open Minded” in tako prispevala k rušenju miselnih in geografskih meja, kar je tudi sicer običajna poslovna praksa prodornih start-upov in poslovnih angelov. 
 

”Pitching” tekmovanje oz. Investor Star Award 2015

Vse obetavne start-upe iz Alpe-Adria regije oz. iz Avstrije, Italije in Slovenije, vabimo, da se prijavijo na ”pitching” tekmovanje. Za prijavo morate posneti kratko in inovativno 3-minutno video predstavitev oz. ”pitch” (lahko kar s pametnim telefonom) in izpolniti ter oddati prijavnico.

Organizatorji bodo na osnovi prijav izbrali 30 start-upov, ki se bodo na dogodku pomerili za uvrstitev v finale, v katerem bo pet najboljših imelo možnost ”pitchati” pred komisijo poslovnih angelov. Zmagovalec bo prejel laskav naziv Investor Star Award 2015 in dobil številne priložnosti za medijsko pojavljanje in sodelovanje z izbranimi investitorji.
 

Sejemska predstavitev in brezplačna udeležba

Vseh 30 izbranih start-upov bo dobilo tudi priložnost, da se na sejemskem delu dogodka predstavijo z lastno stojnico. Za start-upe je udeležba na dogodku brezplačna, sami krijejo le stroške potovanja in nastanitve.
 

Pomoč pri nastanitvi

Za pomoč pri iskanju nastanitve organizatorji start-upom svetujejo, naj se obrnejo na turistično društvo kraja Velden (info@velden.at) in pri tem omenijo, da se bodo udeležili konference Austrian Business Angel Day 2015.
 
Vse informacije o dogodku v angleščini najdete na tej povezavi.
 

Organizatorji dogodka

Austrian incubator network AplusB
Kontaktna oseba: Karin Ibovnik
e-mail: ibovnik@build.or.at
tel.: +43 463 2700 8740
 
Austria Wirtschaftsservice Gesellschaft mbH
Kontaktni osebi: Helge König in Bernd Litzka
e-mail: h.koenig@awsg.at; b.litzka@awsg.at
tel.: +43 1 501 75 - 0
 
Bigbang GmbH, Kanzlei für Kommunikation
e-mail: kanzlei@bigbang.at
tel.: +43 664 39 55 864 

 

Značke
Austrian Business Angel Day 2015
Komuniciranje in pr Start:up Slovenija
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.