Chipolo v Las Vegasu predstavil napredni iskalnik predmetov, ki te opomni, ko pozabiš ključe

Dne 7. januar 2020 objavil Mitja Sagaj
 

Chipolo, mednarodno nagrajeno podjetje, ki svojim uporabnikom pomaga najti založene in izgubljene stvari s pomočjo cenovno dostopnih in enostavnih izdelkov, je na sejmu CES 2020 v Las Vegasu predstavil svojo najnovejšo inovacijo na področju iskalnikov predmetov. Chipolo ONE je najboljša rešitev za vse, ki pogosto zalagajo svoje vsakdanje dragocenosti, kot so ključi in telefon. Najnovejši iskalnik prihaja na trg z novo funkcionalnostjo – pametnimi opozorili, ki bodo uporabnike opomnila, ko bodo kam odšli brez svojih ključev ali drugih osebnih predmetov.

 

Chipolo ONE s svojim širokim naborom funkcij in ceno le 25 evrov zagotavlja najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. Poleg osnovnih funkcij iskanja ključev in telefona ter pametnih opozoril nudi tudi najglasnejše zvonjenje in najdaljšo življenjsko dobo baterije.

 

Iskalnik je na voljo v šestih različnih barvah in deluje v povezavi z aplikacijo Chipolo, ki je na voljo za mobilne naprave iPhone in Android.

 

 

Chipolo ONE odlikujejo najdaljša življenjska doba zamenljive baterije, ki zdrži do 2 leti, glasnejše zvonjenje (z glasnostjo do 120 decibelov), pametna opozorila (ki jih uporabnik prejme na telefon prejme, ko odide brez svojih stvari), neomejena skupna raba iskalnika z drugimi uporabniki aplikacije Chipolo in še vrsta drugih pametnih rešitev.

 

Uporabnik lahko svoj predmet v aplikaciji Chipolo označi kot izgubljen in s tem pozove celotno Chipolo skupnost k anonimnemu iskanju. Ko se drug uporabnik chipola približa izgubljenemu predmetu, lastnik prejme obvestilo o novi lokaciji svojega izgubljenega predmeta. Chipolo pa ima še eno zanimivo in predvsem priročno lastnost, saj deluje tudi kot brezžični gumb za fotografiranje s telefonom.

 

"Skupaj ustvarjamo izdelke, ki našim uporabnikom omogočajo da brez truda najdejo svoje založene osebne predmete. Ljudem želimo olajšati vsakodnevno življenje na cenovno ugoden način. Zavedamo se, da so najbolj pogosto založeni predmeti tisti, ki jih v življenju najbolj potrebujemo, kot so denarnice, ključi in telefoni. Naše izdelke smo zato posodobili in dodatno izboljšali funkcije, ki jih nudimo svojim strankam," pravi Primož Zelenšek, direktor in soustanovitelj Chipola, edinega podjetja z bluetooth iskalniki, ki dodatne funkcije ponuja brez zahteve po dodatnem doplačilu.

 

 

Chipolo nadaljuje razvoj cenovno dostopnih, dinamičnih izdelkov, ki se osredotočajo na potrebe uporabnika. Chipolo ONE se ponaša z zamenljivo baterijo, za chipolo CARD pa je na voljo program brezplačne reciklaže, za katerega skrbi podjetje Chipolo samo. Podjetje z nenehnim razvojem poskuša zagotoviti kvalitetne izdelke in storitve po dostopnih cenah.

 

Chipolo ONE je na voljo od 7. januarja 2020 in bo nadomestil obstoječa modela Chipolo CLASSIC in Chipolo PLUS. Najnovejša funkcija opozoril o izgubi povezave pa bo brezplačno na voljo tudi kupcem iskalnika denarnic Chipolo CARD. Vsi Chipolo izdelki imajo enoletno garancijo in možnost vračila izdelka do 30 dni po nakupu.

Komuniciranje in PR Start:up Slovenija
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.