Settings = { cultureInfo: "sl-si", cookieUrl: "/sl-si/politika-piskotkov", };
 

Celjski sejem nagrajuje podjetne talente

Dne 23. julij 2012 objavil Stanislava Vabšek
 

Celjski sejem skupaj s partnerji trem najbolj podjetnim talentom podarja 4.000 eur vreden paket storitev.

Celjski MOS je največji poslovno-sejemski dogodek v regiji, ki je v več kot štirih desetletjih omogočil številne uspešne podjetniške zgodbe doma, z njegovo pomočjo pa so številni slovenski podjetniki navezali tudi prve stike in začeli uspešno poslovno pot na tujih trgih.
 
MOS prinaša številne priložnosti in odpira vrata najbolj podjetnim, inovativnim in pogumnim. V družbi Celjski sejem želimo na 45. MOS ponuditi priložnost mladim podjetnikom, da se predstavijo na sejmu, v družbi več kot tisoč razstavljavcev iz več kot 30 držav.
 
Celjski sejem skupaj s partnerji trem najbolj podjetnim talentom podarja 4.000 eur vreden paket storitev:

  • 9m2 razstavnega prostora z opremo na 45. MOS v sejemski dvorani L1 v družbi najbolj podjetnih iz Slovenije in tujine,
  • enoletni dostop do spletne pisarne, ki uporabniku omogoča lažje poslovanje kjerkoli na svetu,
  • izdelava video predstavitve podjetja s katero boste dosegli večjo vidnost in promocijo
  • izdelavo ali optimizacijo FB profila,
  • svetovanje pri izdelavi podjetniškega načrta,
  • splošna promocija v vseh komunikacijskih sredstvih, ki bodo to dopuščala (zloženka za obiskovalce sejma, odgovori na novinarska vprašanja o dogajanju na sejmu, PR članki, napoved na novinarski konferenci pred sejmom).

 
Izbrani podjetni talent zagotovi svoje izdelke, storitve ter prisotnost na sejmišču in izkoristi potencial Sejma vseh sejmov.
 
Vse izbrane mlade podjetnike in inovacije bomo posebej predstavili v sejemskem katalogu, biltenu, na uradni spletni strani sejma in partnerjev.
 
Kdo se lahko prijavi
Vabimo mlade podjetnike do 28 let in lastnike inovativnih podjetniških idej, izumov ali izboljšav, da svojo podjetniško pot predstavijo več kot 140.000 obiskovalcem, ki MOS obiščejo v sedmih sejemskih dneh.
 
Rok za prijavo
Izpolnite prijavni obrazec in ga najkasneje do 3. avgusta 2012 pošljite na naslov Celjski sejem d.d., Dečkova cesta 1, 3102 Celje s pripisom ZA RAZPIS 45. MOS
 
Merila za izbor
Prejete prijave bo pregledala Strokovna komisija vidnih, inovativnih predstavnikov gospodarstva in medijev, ki bo na podlagi predstavljene podjetniške zgodbe in inovativne ideje izbrala tiste, ki se boste lahko brezplačno predstavili na 45. MOS. O izboru boste obveščeni do 17. avgusta 2012.
 
Partnerji
Marcelino d.o.o.
Start:up Slovenija

 

Komuniciranje in pr Start:up Slovenija
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.