Brezplačen prevoz in super ugodne vstopnice za Pioneers Festival 2015!

Dne 8. maj 2015 objavil Stanislava Vabšek
 

Iniciativa Start:up Slovenija skupaj z lokalno Pioneers ambasadorko Živo Jalovec organizira brezplačen avtobus na Pioneers Festival 2015 na Dunaju, s super ugodno vstopnico za vsa slovenska start-up podjetja in podjetniške navdušence iz Slovenije. Posebna cena vstopnice znaša 245 € (namesto 295 €). Z nami na avtobusu bosta tudi Sašo Papp, radijski voditelj in start-upovec, in Urban Lapajne, organizacijski vodja Iniciative, ki bosta priredila zabavno potovalno izkušnjo z aktivnim mreženjem in podjetniškim kvizom. Prijave zbiramo do četrtka, 14. maja 2015 oz. do zapolnitve mest! Pohitite, prijave se hitro polnijo!


 

Izkusite prihodnost

Pioneers Festival je ena vodilnih svetovnih konferenc namenjena idejam prihodnosti, na kateri se sreča več kot 2.500 udeležencev, ki so navdušeni nad inoviranjem, podjetništvom in tehnološko prihodnostjo. Poleg več kot 80 govorcev na treh vzporednih odrih, bodo start-upi iz več kot 90 držav imeli priložnost na konferenci spoznati več kot 400 investitorjev. Vse to v veličastni Hofburg Imperial Palace na Dunaju. 

Nekateri izmed ključnih govorcev Festivala 2015 so:

  • Anousheh Ansari, Prodea Systems
  • Bobak Ferdowsi, Nasa JPL
  • Fred Destin,  Accel Partners
  • Roger Ver, Bitcoin investor
  • Scott Sage, DFJ Esprit


Pioneers Festival bo zagotovo na vas pustil nepozaben vtis, pomemben del festivala pa je tudi tekmovanje startu-up podjetij in divja večerna zabava. 
 

Ugodno in enostavno

Iniciativa Start:up Slovenija, katerega vodilna partnerja sta Tovarna podjemov in Tehnološki park Ljubljana, je uradni partner Pioneers gibanja in tako skupaj z lokalno ambasadorko Pioneers Festivala Živo Jalovec organizira brezplačen bus na Pioneers Festival 2015 s super ugodno vstopnico za vsa slovenska start-up podjetja in druge navdušence nad podjetništvom iz Slovenije. Tako si lahko zagotovite ugoden in enostaven obisk Pioneers Festivala 2015.
 

Terminski plan in vstopne točke

Datum festivala: 28. in 29. maj + 27. maj pitchanje
Odhod avtobusa: 27. maj v zgodnjih jutranjih urah
Povratek avtobusa: 29. maj v zelo poznih večernih urah
Vstopne/izstopne točke: Nova Gorica, Ljubljana, Celje, Maribor
 

Cena obiska in ugodnosti

Cena prevoza: brezplačno (na avtobusu bo zagotovljena zabavna podjetniška izkušnja)
Posebna cena vstopnice: 245 € (namesto 295 €)
Nočitev: 2 nočitvi (predvidoma v Motel One), cena za dve nočitvi cca 150 €. Lahko si zagotovite tudi svojo nočitev, pri čemer vas bo v tem primeru avtobus odložil na centralni postaji.

Ne zamudite te enkratne izkušnje, kjer se bomo podjetniki in podjetniški navdušenci iz Slovenije skupaj s svetovnim podjetniškim gibanjem zbrali v čudoviti cesarski palači Hofburg na Dunaju, da proslavimo podjetništvo, se mrežimo in pridobimo navdih od raznovrstnih osupljivih inovacij.
 

Prijave

Se nam želite pridružiti? Prijavite se na e-mail naslov stanislava.vabsek@startup.si. V zadevo e-sporočila napišite Pioneers Bus, v sporočilo pa:

  • ime in priimek,
  • podjetje oz. organizacijo, iz katere prihajate, 
  • kraj vstopa in izstopa (Nova Gorica, Ljubljana, Celje, Maribor)


Prijave sprejemamo najkasneje do 14. maja 2015 do 23:59h oziroma do zapolnitve mest.
Nakup vstopnic po znižani ceni je možen samo v paketu skupaj s prevozom! Po prejemu vaše e-mail prijave za avtobusni prevoz, vam bomo poslali povezavo do nakupa vstopnic.

 

 

Značke
Pioneers Festival 2015 Pioneers bus Pioneers
Komuniciranje in pr Start:up Slovenija
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.