Bird Buddy osvojil GARDENA garden nagrado 2022

Dne 27. junij 2022 objavil Anemari Pediček
 

Startup Birdy Buddy je tokrat požel uspeh v Nemčiji, kjer je s svojo pametno ptičjo hišico prepričal žirijo in osvojil nagrado Gardena Garden na dogodku spoga+gafa.

 

Tudi letos je potekala nagrada Garden Garden, ki jo vsako leto organizira ena najbolj priljubljenih znamk s področja urejanja vrta, Gardena. Gardena  že več kot 50 let navdušuje tako s svojimi izdelki kot inovacijami in se uvršča med vodilne proizvajalce visokokakovostnih orodij za urejanje vrta v Evropi. 

 

Letos se je za nagrado boril tudi startup Bird Buddy, ki je leta 2021 osvojil tudi laskav naziv Slovenski start:up leta. Več o tem lahko prebereš tukaj. Podjetje je komisijo navdušilo s svojo pametno ptučjo krmilnico, ki prepoznava ptice s pomočjo umetne inteligence.

 

Žirija je nad produktom Bird Buddyja izjavila:

“Bird Buddy oživlja vrt in prispeva k učenju o biotski raznovrsnosti. Gre za res pameten izdelek z modularno zasnovo strojne in programske opreme. Prav tako so nam dokazali, kako se lahko gradi skupnost na zabaven način. Članom komisije so s svojim produktom narisali na obraz nasmeh.”

Ekipa bravo! Želimo še vam veliko uspehov. 

 

###

Vsebinsko podporo za prejemnike finančnih produktov P2, SK75 ali SI-SK po shemi "de minimis" sofinancirata Slovenski podjetniški sklad in Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se na podlagi programa Vsebinska podpora prejemnikov sredstev (MSP) v obdobju od 2018 do 2023 v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020.

 

 

 

Značke
Startup Birdbuddy
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.