Bi želeli delati v Čilu? Prijavite se v program Start-up Chile!

Dne 16. avgust 2016
 

Čile je država, ki jo pred petimi leti nihče ni povezoval z inovacijami, a je ravno zato vlada sprejela številne programe, s katerimi bi to spremenila. Eden izmed tovrstnih programov je tudi Start-up Chile, ki želi privabiti talentirane podjetnike oz. start-up podjetja iz vsega sveta in jim zagotoviti finančno ter poslovno podporo. Prijave za že 17. generacijo start-upov se odprejo kmalu, odprte pa bodo do 7. septembra 2016 ali dlje.
 


Če se vključite v program Start-up Chile, potem lahko svoje ideje s finančno pomočjo razvijate v samem Čilu. Kot nas je obvestila GZS, pridobite 33.000 dolarjev subvencije, delovno vizo za Čile, delovni prostor z izbranimi start-up podjetji ter mnogo več. Vse, kar program od vas zahteva, je pomoč pri opravljanju družbeno vplivnih dejavnosti, ki bi spodbujale inovacijo med lokalnim prebivalci.

Do danes je v Start-up Chile sodelovalo več kot 2.700 podjetnikov, ki so skupno zbrali več kot 110 milijonov dolarjev investicij. Nekatere izmed start-upov, ki so sodelovali v programu Start-up Chile, so kasneje prevzele večje korporacije, kot so npr. TripAdvisor ali Bla Bla Car. 

Progam nudi številne ugodnosti, ki si jih lahko podrobneje pogledate na njihovi spletni strani. 

Prijave za že 17. generacijo start-upov se odprejo kmalu, odprte pa bodo do 7. septembra 2016 ali dlje (spremljajte njihovo spletno stran za točne datume).

Če vas zanima prijava, se obrnite na Anjo Ilić iz GZS, anja.ilic@gzs.si.

Značke
Start-up Chile GZS
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.