Beeping v partnerstvo in popust za varen ter čist dom!

Dne 17. maj 2016 objavil Stanislava Vabšek
 

Topel in varen dom je osnova in nuja vsakega posameznika in družine. Čist in dišeč dom pa nekaj najbolj prijetnega, vendar nam za pospravljanje žal vse prepogosto zmanjka časa. Ljubljanski start-up Next, prejemnik investicije SK75 Slovenskega podjetniškega sklada, je pred dobrim mesecem v Ljubljani lansiral svoj produkt Beeping – spletno platformo za naročanje profesionalnih čistilcev gospodinjstev. Potencial ”slovenskega uberja za čistilce” je prepoznala tudi zavarovalnica Generali in jo kot posebno ugodnost ponudila novim zavarovancem paketa Dom. Beeping pa razvaja tudi slovensko start-up skupnost in ji z uporabo kode st4rtb33p, ki je veljavna do konca junija, nudi 10% popust pri prvem naročilu .
 

Ekskluzivno partnerstvo!

Zavarovalnica Generali je v sodelovanju s podjetjem Next zaznala dobro poslovno priložnost in postala ekskluzivni partner Beepinga na področju zavarovanja odgovornosti storitev čiščenja. Sodelovanje so še podkrepili s skupno prodajno-trženjsko aktivnostjo za nagrajevanje zavarovancev, ki je štartala v začetku meseca na območju Ljubljane.
 

Stalno izboljševanje uporabniške izkušnje

Beeping ekipa v tem trenutku sodeluje s petimi preverjenimi in zanesljivimi čistilci, ki jih imenujejo kar Beeperji, v kratkem pa je načrtovana širitev ekipe. Poleg rednih naročil ekipa intenzivno dela na stalni izboljšavi uporabniške izkušnje, stalnemu napredku pri standardih čiščenja in procesih dela, predvsem pa poglobljenem delu z uporabniki, ki so jim že zaupali čiščenje svojih domov.
 

Čiščenje doma za ključne zaposlene

Poleg že omenjenega sodelovanja z Generalijem je Beeping pred dogovorom z več znanimi podjetji v Sloveniji, s katerim nameravajo skleniti sodelovanje na področju ekskluzivnih ponudb čiščenja doma za njihove ključne zaposlene. Zaključujejo pa tudi sodelovanje z Ekonomsko Fakulteto v Ljubljani pri projektu tržne raziskave glede navad družin v Ljubljani in okolici ter njihovih izkušenj s čiščenjem in preživljanjem prostega časa.
 

Uporabite popust na prvo naročilo!

Preizkusite torej edinstveno Beeping izkušnjo tudi vi in pri tem izkoristite 10% popust, ki vam ga ekipa Beepinga podarja na vaše prvo naročilo.
 

Prava smer razvoja

V Zavarovalnici Generali verjamejo, da so mlada zagonska podjetja prava smer razvoja podjetništva v Sloveniji, s katero lahko veliko pridobijo tudi večja, uveljavljena podjetja. Ob tej priložnosti je Vanja Horvat, predsednica uprave zavarovalnice Generali, povedala: ”Dinamično start-up okolje ni le trenutni trend, je način razmišljanja, prilagajanja in delovanja. Nov način podjetništva v veliki meri zaznamuje tehnologija. Storitev Beeping je korak v to smer in veseli smo, da smo vstopili v skupno sodelovanje kot ekskluzivni partner. Pri svojem delu želimo biti na trgu uvajalci novosti, ob hkratnem  prizadevanju za stalno prepoznavnost
 

Partner, ki je prepoznal dodano vrednost!

Jan Dobrilovič, soustanovitelj in direktor podjetja Next, ki je razvilo storitev Beeping je sodelovanje pospremil z naslednjimi besedami: »Generali je partner, ki je že od samega  začetka v naši storitvi prepoznal dodano vrednost za svoje zavarovance. Veseli nas, da imajo tudi že uveljavljeni poslovni sistemi posluh za prodorne, podjetniške zgodbe. Še več, partnerstvo smo nadgradili tudi z zavarovanjem odgovornosti v primeru kakšnih nevšečnosti.«
 
- - -
 
Beeping je spletna platforma, ki omogoča enostavno naročanje predhodno preverjenih in usposobljenih čistilcev na dom. Beeping rešuje težave lastnikom, najemnikom nepremičnin kot tudi čistilcem, ki so danes zaradi delovanja na črnem trgu omejeni pri trženju svojih storitev. Z Beepingom je možno le z nekaj preprostimi kliki hitro, varno in enostavno naročiti čiščenje doma, brez zamudnega iskanja in preverjanja njegove kvalitete. Storitev Beeping je z idejo, ekipo in željo prepričala tudi Slovenski podjetniški sklad in prek finančnega produkta SK75 prejela 75.000 EUR konvertibilnega posojila ter postala članica ljubljanskega pospeševalnika Startup:Geek House.


 
Značke
Beeping SK75
Komuniciranje in pr Start:up Slovenija
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.