BASF išče inovativne okoljske rešitve. Prijavi se na mednarodno tekmovanje!

Dne 25. avgust 2021
 

Ima tvoj startup rešitev, ki bi lahko prispevala k ohranjanju okolja? Izkoristi odlično priložnost in se prijavi na mednarodno tekmovanje Innovation Hub 2021 za inovatorje in start-upe iz Slovenije ter ostalih držav srednje in južne Evrope. Morda prav tvoja ideja prepriča žirijo.

 

Vodilna evropska sila na področju raziskav in razvoja ter največje svetovno kemično podjetje BASF združuje ekonomski uspeh z varstvom okolja in družbeno odgovornostjo. Podjetje je pričelo s projektom BASF Innovation Hub, ki bo združil zagonska podjetja in inovatorje iz kar 11 držav srednje in južne Evrope, vključno s Slovenijo. 

Osrednja tema letošnjega tekmovanja so rešitve, ki neposredno ali posredno prispevajo k uresničevanju stebrov zelene agende:

  • čista energija,
  • trajnostno kmetijstvo,
  • krožno gospodarstvo.

 

Kako poteka tekmovanje?

Časa za prijavo za sodelovanje na tekmovanju BASF Innovation Hub 2021 imaš do 30. septembra 2021 do polnoči.

V prvi fazi tekmovanja bo žirija izbrala najboljšo idejo iz Slovenije, Srbije, Bosne in Hercegovine in Hrvaške. Zmagovalna ideja bo nato novembra 2021 sodelovala v velikem finalu BASF Innovation Hub, skupaj z najuspešnejšimi rešitvami iz drugih držav. Zmagovalec lokalnega tekmovanja osvoji 2.500 evrov, najboljša ideja regijske faze pa 5.000 evrov. 

 

V kolikor BASF v rešitvi prepozna velik potencial, so pripravljeni vložiti tudi dodatne finance in svoj know-how v njen nadaljnji razvoj.

 

Izkoristi priložnost in se prijavi.

 

Dodatne informacije najdeš tukaj.

 

Značke
BASF Innovation Hub Okoljske rešitve
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.