Aprilski podjetniški vikendi pred vrati!

Dne 24. februar 2014 objavil Stanislava Vabšek
 
Si študent/ka? Imaš podjetniške ambicije? Imaš dobre ideje ali želiš rešiti kakšen poseben družben izziv? Ponujamo ti izjemno priložnost spoznati, kako poteka razvoj poslovne ideje in njena realizacija v praksi. Pridruži se nam na študentskem Start-up vikendu, ki bo v petih krajih po Sloveniji potekal od 4. do 6. aprila 2014 in razvij veščine, ki so nujno potrebne za tvoj karierni uspeh!

Vzemi prihodnost v svoje roke in izkoristi vsa nova znanja, ki se ti ponujajo. To so ključi k tvoji svetlejši in uspešnejši prihodnosti!
 
Z udeležbo na študentskem Start-up vikendu boš pridobil/a:
  • Nove karierne priložnosti.
  • Konkretna poslovna in podjetniška znanja.
  • Potrdilo o udeležbi, kot dokazilo opravljenega izobraževanja.
  • Druženje z uspešnimi ljudmi.
  • Nova poznanstva z različnih fakultet.
  • Možnost realizacije lastne ideje.
  • Veliko zabave in druženja.
  • Hrano, prigrizke in odlično vzdušje.
 
 
Start-up vikend organiziramo na petih lokacijah po Sloveniji, izberi sebi najbližjo. Ko izbereš lokacijo, boš našel podroben program: 
 
Ljubljana: https://www.eventbrite.com/e/startup-weekend-ljubljana-tickets-10671864835
 
Koper: https://www.eventbrite.com/e/startup-weekend-koper-tickets-10670755517
 
Maribor: https://www.eventbrite.co.uk/e/startup-vikend-maribor-tickets-10671120609
 
Nova Gorica: https://www.eventbrite.com/e/startup-vikend-nova-gorica-tickets-10670476683
 
Novo mesto: http://www.eventbrite.com/e/startup-weekend-novo-mesto-tickets-9312071657
 
Pohiti s prijavo, število mest je omejeno. Rok za oddajo prijavnice je 25. marec 2014!
 
Startup Weekend je intenziven podjetniško zabaven vikend, na katerem ekipe, sestavljene iz študentov različnih fakultet, tekmujejo v tem, kdo bo v izjemno kratkem času ustvaril boljši prototip oziroma poslovni model podjetja po najsodobnejših metodologijah (Design Thinking, Lean startup in Business model generation) in ga tudi preveril na trgu. Na tokratnem vikendu bomo skupaj z mentorji posebno pozornost namenili idejam, ki rešujejo posebne družbene izzive. Dotaknili se bomo torej tudi socialnega podjetništva!
 
Še vedno nisi prepričan/a? Poglej si video, kako zgleda učenje in zabava v praksi:


 
Izkušnje udeležencev

»Startup Weekend je bil edinstvena izkušnja in kljub 18 urnem delavniku sladka. Pri delu so nam vseskozi stali ob strani izkušeni mentorji, ki so nas usmerjali. Startup Weekend je vsekakor za tiste, ki imajo voljo po bolj dinamičnem življenju, kjer je osebni poslovni uspeh odvisen predvsem od vas samih. Imeti idejo ni dovolj, potrebno je imeti željo po realizaciji in tveganju.« Gregor Treska, udeleženec Start-up vikenda Ljubljana v novembru 2013
                                                                                                                      Za prijavo ne potrebuješ podjetniške ideje, je pa ta zaželena. Sodelujete lahko vsi, ki ste kreativni, zagnani in pripravljeni delati v timu. Če nimaš poslovne ideje, se boš priključili kateri izmed skupin in s svojimi znanji pomagal k njeni realizaciji. 
 

 
Pridobil boš praktične podjetniške veščine, od prodajanja, nastopanja, mreženja do vodenja, kadrovanja, pogajanja, in še mnogo več! Vse, kar potrebuješ danes za svoj osebni in karierni razvoj!
 
Imaš podjetniško idejo, ki bi rešila tudi kakšen družbeni problem? Pridruži se nam. Z nami bodo mentorji z izkušnjami s področja socialnega podjetništva. Pripelji na dogodek še svoje prijatelje in sošolce, tako ne boš sam!
 


Pohiti s prijavo, število mest je omejeno. Rok za oddajo prijavnice je 25. marec 2014! 
 
Nacionalna koordinatorka:
 
  Elvisa Basailovič, Tehnološki park Ljubljana in Zavod Ypsilon 
T: 01 620 34 01
E: elvisa.basailovic@tp-lj.si
 
Enotno podjetniško akcijo za mlade organizirajo člani konzorcija Zavod Ypsilon, Tehnološki park Ljubljana, Ljubljanski univerzitetni inkubator, Tovarna podjemov, podjetniški inkubator Univerze v Mariboru, Primorski tehnološki park, Univerzitetni inkubator Primorske in Razvojni center Novo Mesto, in sicer v okviru programov Iniciative Start:up Slovenija in 47 visokošolskih zavodov, v okviru petih univerzitetnih oziroma visokošolskih središč. Izvedbo projekta sta omogočila Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo
Komuniciranje in pr Start:up Slovenija
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.