Settings = { cultureInfo: "sl-si", cookieUrl: "/sl-si/politika-piskotkov", };
 

Animacel zmagovalec Elevator pitcha

Dne 27. november 2013 objavil Stanislava Vabšek
 

Podjetje Animacel, finalist tekmovanja Start:up leta 2012, je med več kot 70 prijavljenimi podjetji, zmagovalec drugega Si.mobilovega natečaja za mala podjetja.

Natečaj je potekal v obliki t. i. elevator pitcha oziroma kratke poslovne predstavitve v dvigalu. V dveh minutah, kolikor traja vožnja z dvigalom, sta predstavnika podjetja dr. Katerina Čeh in prof. dr. Gregor Majdič komisijo najbolj prepričala s predstavitvijo svojega podjetja, ki se ukvarja z zdravljenjem živali z matičnimi celicami.

Podjetje si je tako prislužilo subvencijo v vrednosti 10.000 evrov v obliki storitev Si.mobilove Popolne pisarne in predstavitev v oddaji Prava ideja na TV Slovenija. Drugo mesto in subvencijo v višini 5.000 evrov je pridobilo podjetje U2G d.o.o. iz Maribora, ki je inkubirano podjetje Tovarne podjemov, podjetniškega inkubatorja UM, ki s produktom (mobilno aplikacijo) Sportwipe povezuje in nagrajuje milijone ljudi za njihov zdrav življenjski slog. Cilj podjetja je vzpostaviti mrežo, ki bo neposredno povezovala aktivne posameznike in blagovne znamke športne opreme. Začenjajo gibanje, ki bo s pomočjo mreže zainteresiranih podjetij posameznikom omogočila bolj zdrav način življenja.
 
Čestitke vsem nagrajencem in Si.mobilu za odlično akcijo spodbujanja podjetništva!
 

Komuniciranje in pr Start:up Slovenija
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.