ABC pospeševalnik vabi v nov pospeševalni program

Dne 23. oktober 2018 objavil Mitja Sagaj
 
Želite dvigniti prodajo in povečati vrednost svojega podjetja, da bi se uspešneje pogajali z večjimi strankami in investitorji? Potem je 8. pospeševalni program ABC pospeševalnika odlična priložnost. Še do 17. decembra 2018 se je mogoče prijaviti v program, ki se bo začel 7. januarja 2019. Sprejeli bodo 10 najboljših startupov, ki bodo dobili 25.000 evrov konvertibilnega posojila.

ABC pospeševalnik med 130 startupi v svojem portfelju združuje tudi nagrajene startupe in investitorje.

ABC-jev selekcijski postopek za 8. pospeševalni program določa, da bodo v ožji izbor prišli le start-upi, ki imajo promet, osnovne prihodke izmagovalno formulo za uspeh: motivirano in predano ekipo, ki se bo udeležila 3-mesečnega pospeševalnega programa v Sloveniji. Sprejetih bo 10 najboljših start-upov, ki bodo dobili 25.000 evrov konvertibilnega posojila, s čimer bodo pokrili stroške bivanja v slovenski prestolnici, ki med evropskimi državami nudi najvišjo kakovost bivanja glede na ceno.

Konvertibilno posojilo je najboljši vir financiranja za podjetje, ki se pripravlja na rast. Najboljši bodo dobili možnost investicije internega VC-ja, sklada tveganega kapitala – ABC First Growth, ki sodeluje s partnerji in investira med 100.000 evrov in 250.000 evrov v start-upe s prometom.


Naj vaš startup postane uspešna zgodba, kot je Hotailor, startup, ki strankam ne le omogoča lažje načrtovanje poslovnih poti, temveč je pred kratkim predstavljal svoj produkt na dogodku TechCrunch Disrupt Silicon Valley. Sodelujte z aktivnimi mentorji ali pa sledite strategiji startupa Flexkeeping (prej poznan kot Facility), ki pomembno vpliva na hotelsko industrijo s tem, ko hotelom po celem svetu omogoča boljše storitve za njihove goste.

"Za Flexkeeping je ABC pospeševalnik predstavljal ogromen skok v napredku - spremembe v miselnosti kot tudi spremembe v razvoju poslovanja. Posledično smo prisotni v 13 državah po svetu in upravljamo več kot 30.000 hotelskih sob. Zahvaljujoč ABC-ju smo pridobili tudi tri zelo dobre investitorje, ki so zdaj naši poslovni partnerji," pravi Luka Berger, CEO Flexkeepinga.

ABC pospeševalnik v treh letih in pol, odkar obstaja, pospešil več kot 130 startupov, ki so zbrali več kot 30 milijonov evrov investicij. ABC-jeva startupa Homey in Beeping sta zmagala na največji regijski startup konferenci PODIM. Beeping je prejel naziv Slovenski start-up leta, Homey pa je prejel prvo nagrado v tekmovanju PODIM Challenge.
Značke
ABC pospeševalnik Pospeševalni program Accelerator
Komuniciranje in PR Start:up Slovenija
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.