Želiš slišati podjetniške zgodbe, ki jih ni slišal še nihče?

Dne 1. oktober 2019 objavil Mitja Sagaj
 

Zadrži svoj podjetniški duh, kajti to jesen boš priča novemu dogodku na podjetniškem obzorju, Untold Stories Budapest. Vse, kar doslej v podjetništvu in o njem še ni bilo povedano, boš torej slišal v Budimpešti 7. novembra na zaključnem dogodku projekta My-Gateway.

 

A vsak konec je tudi nov začetek, so prepričani ustanovitelji, ki pripravljajo ta tehnološki dogodek za druge ustanovitelje. Zato obljubljajo neposreden pristop brez odvečnih vsebin in kvaliteto pred kvantiteto. Po obsegu skromen, a strogo ciljno usmerjen dogodek, ki naslavlja potrebe startupov.

Ne išče namreč vsak ustanovitelj investitorja, bodočega sodelavca ali direktorja v svojem podjetju. Nekateri iščejo nasvet, priložnost, da slišijo raznoliko  resnico, ki stoji v ozadju podjetništva, ki jim bo potrdila, da so tudi tisti, ki so danes izjemno uspešni, stopali po trnovi poti in niso nujno imeli na voljo vseh odgovorov, ko so jih nujno potrebovali. In da so se številni problemi na koncu izkazali za priložnosti.

Vse to udeležencem prinaša dogodek Untold Stories Budapest; zgodbe, ki vas bodo očarale, vas ne bodo pustile ravnodušnih in vas bodo naredile močnejše. Skratka, nepovedane zgodbe.

Prve nepovedane zgodbe vas torej vabijo ob Donavo 7. novembra in to bo priložnost, da skupaj ustvarimo skupnost tistih, ki spremijajo okolje.

Nič več kot 100 startupov bo prejelo vabila za dogodek, izbrani bodo v selekcijskem postopku, povabljeni pa bodo imeli možnost za sestanke z vrhunskimi govorci, ki prihajajo iz Silicijeve doline in drugih evropskih držav. Urnik in vse informacije o dogodku najdeš tukaj.

 

PRIJAVI SE ZA UNTOLD STORIESVeč o Untold Stories
Untold Stories je zaključni dogodek projekta MY-GATEWAY, ki, tako kot MY-GATEWAY, neguje podjetništvo v država Srednje in Vzhodne Evrope. Untold Stories, ki ga soorganizirajo Europa Media, IVSZ, Startup Hungary in Startup Europe Networks, se je pojavil z namenom, da ostane.

Komuniciranje in PR Start:up Slovenija
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.