Prijavi se na 14. Mednarodno konferenco o prenosu tehnologij in inovacij

Dne 2. julij 2021 objavil Anemari Pediček
 

Ali veš, da bo 7. in 8. oktobra potekala 14. Mednarodna konferenca o prenosu tehnologij in inovacij, na katero se lahko s svojim znanstvenim prispevkom s področja intelektualne lastnine in prenosa tehnologij prijaviš tudi ti ter se udeležiš dvostranskih srečanj R2B? 

 

Center za prenos tehnologij in inovacij s partnerji organizira Mednarodno uveljavljeno konferenco ITTC – International Technology Transfer Conference, ki bo v 14. izvedbi znova povezala strokovnjake za prenos tehnologij, raziskovalce, podjetnike, politične odločevalce in predstavnike podpornega okolja. Konferenca bo potekala 7. in 8. Oktobra 2021, na njej pa se lahko predstaviš s svojim znanstvenih prispevkom o prenosu tehnologij in intelektualni lastnini. 

 

Tvoj prispevek se lahko nanaša na različne teme. Do razpisanih tem in navodil lahko dostopaš tukaj. Prispevki se zbirajo do 17. avgusta.  

 

V okviru konference pa se lahko tudi udeležiš virtualnih dvostranskih srečanj R2B (Research-to-Business) med slovenskimi in tujimi raziskovalci ter podjetji, ki bodo potekala 7. oktobra 2021 med 10:00 in 13:00 uro. 

Na kratkih, dvajsetminutnih sestankih se boš lahko z raziskovalci in podjetniki pogovoril o tvojih tehnoloških in raziskovalnih izzivih ter možnostih sodelovanja.

Dvostranskih srečanj se lahko udeležiš brezplačno s prijavo preko prijavnega obrazca do 5. oktobra 2021.

 

Več informacij o konferenci

 

 

Značke
ITTC SPS MGRT
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.