Prijavi se v HealthCare Lab pospeševalniški program

Dne 3. november 2021
 

Tehnološko usmerjena startup podjetja s področja digitalnega zdravstva, pozor! Izkoristite priložnost in sodelujte v trimesečnem pospeševalnem programu HealthCare Lab 2022, ki bo potekal v 16 državah. Program organizira podjetje Roche v partnerstvu z EIT Health, največjo evropsko mrežo zdravstvenih inovatorjev, in bo vseboval delavnice, individualno mentorstvo in namenska coaching srečanja ter dogodke mreženja in povezovanja.

 

Cilj pospeševalnika je povezovanje, rast in oblikovanje mednarodne inovacijske skupnosti in iskanje odgovorov na nekatere največje izzive zdravstvenih sistemov. 

 

Kaj pridobiš s programom?

  • Dostop do mednarodnih mentorjev, poslovnih trenerjev ter potencialnih strank in vlagateljev.
  • Znotraj programa boš lahko razvijal svoje ideje.
  • Najboljši projekti bodo povabljeni k skupnemu razvoju poslovanja z vodilnimi v industriji.

 

Komu je program namenjen?

Startupi iz srednje, vzhodne in južne Evrope z ekipo najmanj dveh oseb ter prototipom funkcionalne rešitve se lahko prijavite v program do konca novembra 2021.

 

V začetku decembra 2021, bodo strokovnjaki HealthCare Laba izbrali 9 startup podjetij, ki bodo sodelovala v programu, ki se bo začel januarja 2022.

 

Sodeluješ lahko na enem od treh strateških izzivov:

 

  • Upravljanje zdravstvenih podatkov

Cilj je rešiti vprašanje še vedno razdrobljenih zdravstvenih podatkov in razviti digitalne rešitve za njihovo zbiranje in povezovanje ter tako zgraditi dragocene temelje za na dokazih temelječe odločanje v zdravstvu.

  • Kako do celovite, natančnejše in pravočasne diagnoze bolezni, ki bo prinašala boljše izide zdravljenja?

Cilj je poiskati digitalne rešitve, ki bodo pripomogle k zgodnejši in naprednejši diagnostiki.

  • Digitalne rešitve za vodenje, zdravljenje in obvladovanje bolezni

Cilj je poiskati digitalne rešitve, ki bodo pomagale bolnikom in ponudnikom zdravstvenih storitev pri vodenju, zdravljenju in obvladovanju različnih bolezni tudi zunaj bolnišničnega okolja. 

 

 

Pridi na kick-off informativni dogodek

Če te zanima več, pridi na virtualni informativni dogodek, na katerem boš spoznal vse podrobnosti o poteku programa, bo  4. novembra 2021. Prijavi se tukaj.

 

Za več informacij in registracijo za HealthCare Lab pospeševalniški program klikni tukaj.

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.