Prenovljena različica pametnega rokovnika Organicer

Dne 30. junij 2021 objavil Anemari Pediček
 

Startup Organicer, ki stoji za pametnim rokovnikom in z njim povezano aplikacijo za mobilne naprave, ki na roko napisane zapiske pretvori v digitalno obliko, je letos lansiral  novo generacijo pametnih rokovnikov in zbral že več kot 50.000 EUR na Kickstarterju. Svoj pametni rokovnik pa si lahko od tega tedna naprej zagotoviš tudi na njihovi spletni strani. 

 

Povezuje fizični rokovnik z aplikacijo

Organicer je pametni rokovnik, ki prvi na svetu poveže fizični rokovnik z aplikacijo za mobilne naprave preko QR kod. Je odlična rešitev za vse tiste, ki prisegate na klasični rokovnik, a želite tudi izkoristiti prednosti digitalnega sveta. S pomočjo rokovnika lahko načrtuješ na mesečni, tedenski ravni ter slediš svojim navadam, načrtuješ cilje, pomembne dogodke in opravila. 

 

Oglej si spodnji video in spoznaj Organicer

 

Uspešni na Kickstarterju

Startup Organicer je družinsko zagonsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 2017. Leto po ustanovitvi je ekipa 4 mladih podjetnikov lansirala prvo generacijo pametnega rokovnika na Kickstarer-ju in dosegla svoj cilj, zbrati 15.000 dolarjev. 

Organicer je januarja leta 2021 lansiral novo generacijo pametnega rokovnika na Kickstarter-ju in ponovno požel uspeh, saj mu je do sedaj uspelo zbrati že več kot 55.000 evrov. 

 

Nova generacija Organicerja ti omogoča:

  • Organiziranje dnevnih načrtov v polurnih terminih 
  • Samodejno zaznavanje zapolnjenih prostorov pri skeniranju dnevnega načrta in nastavljanje opomnika v telefonu
  • Sinhronizacija sestankov z Google in Apple koledarji
  • Deljenje list opravil s prijatelji in sodelavci
  • Obveščanje oseb, ki so v skupni rabi, da je naloga iz seznama končana

 

Imajo tudi spletno stran

Končno pa si lahko svoj pametni in unikaten Organicer zagotoviš tudi na njihovi spletni strani.

 

Preveri, kateri paket je najboljši zate in spoznaj  Organicer

 

Organicer je sicer tudi prejemnik sredstev P2 in konvertibilnega SK75 ter tako portfeljsko podjetje Slovenskega podjetniškega sklada. Pohvalijo pa se lahko tudi s članstvom v Tovarni podjemov.

 

 

###

Vsebinsko podporo za prejemnike finančnih produktov P2, SK75 ali SI-SK po shemi "de minimis" sofinancirata Slovenski podjetniški sklad in Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Izvaja se na podlagi programa Vsebinska podpora prejemnikov sredstev (MSP) v obdobju od 2018 do 2023 v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020.

 

 

Značke
Startup SPS MGRT Organicer
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.