Settings = { cultureInfo: "sl-si", cookieUrl: "/sl-si/politika-piskotkov", };
 

7. Mednarodna konferenca o prenosu tehnologij

Dne 11. september 2014 objavil Stanislava Vabšek
 

Center za prenos tehnologij in inovacij na Institutu ''Jožef Stefan'' v sodelovanju z dogodkom Dan inovativnosti 2014 Gospodarske zbornice Slovenije 17. septembra 2014 organizira 7. Mednarodno konferenco o prenosu tehnologij.


Osrednja tema letošnje konference je uvajanje sistema inovacij v organizacijah in vrednotenje tehnologije za zagotovitev financiranja, ki bo dopolnjena z nagradami za inovacije v raziskovalnih laboratorijih in podjetjih ter start-up delavnico.

Posebej vabimo vse raziskovalce k prijavam za nagrado za inovacijo z največjim komercialnim potencialom po izboru tujih strokovnjakov s področja prenosa tehnologij ter predstavnikov domačega in tujega tveganega kapitala v višini 2.000 EUR.

Podjetjem in raziskovalcem bodo omogočeni vnaprej dogovorjeni spoznavni sestanki in pogovori o razvojno-tehnoloških rešitvah ter predstavitve invencij in komercialno zanimivih projektov.

Organizatorji konference vabijo tudi k udeležbi na B2R (business-to-research) sestankih, ki bodo potekali v okviru konference. Na teh sestankih se bodo lahko raziskovalci srečali s sogovorniki iz več kot 80 slovenskih podjetij, s tem pa vzpostavili temelje za bodoča razvojna sodelovanja in poslovne sinergije. Za seznam podjetij, s predstavniki katerih se bo mogoče sestati, pišite na tehnologije@ijs.si ali pokličite na +386 1 477 3224.

Udeležba na sestankih je brezplačna, prav tako pa bo za raziskovalce organiziran tudi brezplačen prevoz z Instituta »Jožef Stefan«.

Dodatne informacije in prijave:
Spletna stran: http://tehnologije.ijs.si/7ittc/ 
Elektronska pošta: tehnologije@ijs.si 
Telefon: +386 1 477 3224
 
 

Komuniciranje in pr Start:up Slovenija
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.