20.000 EUR za najboljšo rešitev za digitalizacijo proizvodnje

Dne 18. julij 2022 objavil Urban Lapajne
 

Do 31. julija je čas za prijavo na tekmovanje BoostUp! 2022, ki ga EIT Manufacturing organizira za startupe in scaleupe, ki so na področju digitalizacije proizvodnje razvili pilotni projekt ali imajo potrjen dokaz koncepta (POC) pri večjem proizvodnem podjetju. 

 

Izbrani kandidati bodo imeli priložnost srečati vodilne v panogi, se povezati z vlagatelji in se za denarne nagrade. Izbranih dvajset finalistov bo prejelo povabilo, da v živo predstavijo svoje rešitve 7. oktobra 2022 v Atenah v Grčiji v velikem finalu tekmovanja. Izbranih bo do osem startupov, ki bodo prejeli denarno nagrado v višini 20.000 EUR ter paket dostop do trga in dostop do finančnih svetovalnih storitev.

 

Na voljo bo tudi dodatna denarna nagrada v višini 5.000 EUR za najbolje uvrščeni startup iz držav EIT Regijske inovacijske sheme RIS, med katerimi je tudi Slovenija in 5.000 EUR za najbolje uvrščeni startup pod vodstvom ženskih predstavnic.

 

Prijavijo se lahko podjetja ustanovljena po 2017 s kumulativnimi prihodki nižjimi od 5 mio EUR ter implementiranim prototipom rešitve. Rok za prijavo je 31. julij!

 

Podrobne pogoje in prijavnico najdete TUKAJ

Značke
Digitalizacija Eit BoostUp!
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.