​Nominirajte svoje favorite za Slovenski start-up leta 2018!

Dne 29. marec 2018 objavil Stanislava Vabšek
 


 
 
Nagrada Slovenski start-up leta, ki jo bomo letos že enajstič tradicionalno podelili na PODIM konferenci, tudi letos zmagovalcu prinaša glavni nagradi – ‘all-inclusive’ paket za Pioneers Festival na Dunaju in osebno svetovanje Marvina Liao, partnerja elitnega ameriškega pospeševalnika 500 startups. S to nagrado vsako leto medijsko izpostavimo in nagradimo ambasadorje slovenskega start-up podjetništva – tiste ekipe, ki s svojimi dosežki, dejanji, ugledom in razvojnim potencialom predstavljajo novo generacijo slovenskih inovativnih podjetnikov. Tudi letos nam lahko pomagate pri tem, in sicer tako, da do 12. aprila 2018, nominirate podjetje, ki si po vašem mnenju najbolj zasluži ta naziv!
 
Za nagrado se bo letos potegovalo 5 finalistov
Za nagrado Slovenski start-up leta se bo letos potegovalo pet start-up podjetij, ki bodo prejeli najboljše ocene med vsemi izbranimi nominiranci. Vse prejete nominacije bo obravnaval nominacijski odbor, ki ga sestavljajo predstavniki Iniciative Start:up Slovenija in drugih aktivnih članov slovenskega start-up ekosistema. Vsak član nominacijskega odbora v prvem koraku odda svoj glas, nato pa rangira pet nominirancev iz skupnega seznama, pri čemer ne more glasovati za svojega kandidata za nagrado.
 
Člani ekosistema, nominirajte svojega kandidata!
Če delujete v organizaciji, ki pospešuje start-up podjetništvo (inkubatorji, tehnološki parki, pospeševalniki, poslovni angeli, družbe tveganega kapitala, start-up mediji, javne agencije in skladi ...), vas vabimo, da do 12. aprila 2018, nominirate eno start-up podjetje, ki si po vašem mnenju zasluži ta naziv.
 
Šteje tudi glas podjetnikov!
Podjetniki, če ocenjujete, da vaša ekipa oz. vaši dosežki, dejanja, ugled in razvojni potenciali ne smejo biti spregledani, ali morda poznate podjetje, ki si zaslužil to nagrado, se povežite z najbližjim inkubatorjem, tehnološkim parkom, pospeševalnikom ..., ki vaš predlog lahko upošteva pri svoji nominaciji.
 
Pogoji za sodelovanje in ocenjevalni kriteriji
Vse ključne informacije o procesu nominacije, pogojih za sodelovanje in kriterijih ocenjevanja najdete na tej povezavi. Če imate dodatno vprašanje ali potrebujete dodatne informacije glede postopka nominacije, nam pišite na info@startup.si. Seznam finalistov in prejemnikov nagrad iz preteklih podelitev najdete tukaj.

 

NOMINIRAJTE SVOJEGA KANDIDATA!
 
Oddajte svoj glas do 12. aprila 2018! 

 

Značke
Start-up leta 2018
Komuniciranje in pr Start:up Slovenija
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.