​Nominirajte svoje favorite za Slovenski start-up leta!

Dne 2. april 2019 objavil Mitja Sagaj
 

Že dvanajstič zapored bo PODIM konferenca tudi prizorišče finalne prireditve in podelitve nagrade Slovenski start-up leta, ki tokrat zmagovalca popelje na Slush festival, ki bo novembra v Helsinkih, vseh pet finalistov pa na festival Pioneers na Dunaj.


Z nagrado Slovenski start-up leta vsako leto medijsko izpostavimo in nagradimo ambasadorje slovenskega start-up podjetništva – tiste ekipe, ki s svojimi dosežki, dejanji, ugledom in razvojnim potencialom predstavljajo novo generacijo slovenskih inovativnih podjetnikov. Tudi letos nam lahko pomagate pri tem, in sicer tako, da do 21. aprila 2019, nominirate podjetje, ki si po vašem mnenju najbolj zasluži ta naziv!

 


V tekmo za nagrado letos 5 finalistov

Za nagrado Slovenski start-up leta se bo letos potegovalo pet start-up podjetij, ki bodo prejeli najboljše ocene med vsemi nominiranci. Vse prejete nominacije bo obravnaval nominacijski odbor, ki ga sestavljajo predstavniki Start:up Slovenija in drugih aktivnih članov slovenskega start-up ekosistema. Vsak član nominacijskega odbora v prvem koraku odda svoj glas, nato pa razvrsti pet nominirancev s skupnega seznama, pri čemer ne more glasovati za svojega kandidata za nagrado.

Člani ekosistema, nominirajte svojega kandidata!

Če delujete v organizaciji, ki pospešuje start-up podjetništvo (inkubatorji, tehnološki parki, pospeševalniki, poslovni angeli, družbe tveganega kapitala, start-up mediji, javne agencije in skladi ...), vas vabimo, da do nedelje, 21. aprila 2019, nominirate eno start-up podjetje, ki si po vašem mnenju zasluži ta naziv.

Šteje tudi glas podjetnikov!

Podjetniki, če ocenjujete, da vaša ekipa oziroma vaši dosežki, dejanja, ugled in razvojni potenciali ne smejo biti spregledani, ali morda poznate podjetje, ki si zaslužil to nagrado, se povežite z najbližjim inkubatorjem, tehnološkim parkom, pospeševalnikom ..., ki vaš predlog lahko upošteva pri svoji nominaciji.

Pogoji za sodelovanje in ocenjevalni kriteriji

Vse ključne informacije o procesu nominacije, pogojih za sodelovanje in kriterijih ocenjevanja najdete tukaj. Če imate dodatno vprašanje ali potrebujete dodatne informacije glede postopka nominacije, nam pišite na info@startup.si.

 

Seznam finalistov in prejemnikov nagrad iz preteklih podelitev najdete tukaj.

 

NOMINIRAJTE SVOJEGA KANDIDATA!
 
Oddajte svoj glas do 21. aprila 2019!

 

 

Značke
Start-up leta 2019
Komuniciranje in PR Start:up Slovenija
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.