XR Alpe Adria Meetup s področja VR/AR/MR tehnologij

24. marec 2020 Ob 13.00
Datum in ura
Torek, 24. marec 2020
13.00 - 17.00 CEST
Lokacija

Navdušenci XR tehnologij, vabljeni na XR Meetup, na katerem boste spoznali nove trende, možnosti uporabe nove tehnologije, se seznanili s primeri dobrih praks in si na splošno odprli vrata v nove dimenzije virtualne prihodnosti.

 

Spletni dogodek bo potekal v torek, 24. marca 2020 ob 13. uri v inovativnem 3D/VR tehnološkem okolju. Sicer letna konferenca je bila namreč zaradi zadnjega dogajanja s koronavirusom odpovedana, zato organizatorji za jesen napovedujejo razširjeno regijsko Alpe Adria XR konferenco.

 

Bo pa že meetup priložnost za odprtje nekaterih pomembnih vprašanj o prihodnosti in izzivih odprtega inoviranja ter o uporabi VR/AR/MR tehnologij pri nas in v svetu.

 

Udeleženci boste spoznali ekosistem, predstavili odmevnejše projekte, pokazali primere dobrih praks odprtega inoviranja, digitalne transformacije in prenosa naprednih tehnologij v podjetništvo.

 

Prav tako boste spoznali tudi možnosti za pridobitev podpore in vavčerjev za podjetja ter startupe, ki delujejo na področju VR/AR/MR oziroma digitalne transformacije.

 

Vrhunec konference predstavlja srečanje s predstavnikom iniciative EU komisije, ki poteka pod geslom XR4ALL.

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.