XR AKADEMIJA - brezplačno do znanj prihodnosti!

12. oktober 2023 Ob 15.00
Datum in ura
Četrtek, 12. oktober 2023
15.00 - 16.00 CEST
Lokacija

Tehnološki park Ljubljana d.o.o. (XR lab - Stavba C),

Tehnološki park 19,

1000 Ljubljana 

Značke
Startup VR Dogodek

Udeležite se brezplačnega usposabljanja na temo XR tehnologij in povezanih področij: 3D oblikovanja, razvoja projektov v AR/VR, UX in design thinkinga. Namenjeno je študentom in zainteresiranim, ki želijo pridobiti praktična znanja. Po uspešnem zaključku boste imeli možnost vključitve v mrežo XR skupnosti. Usposabljanje, trajajoče 40 ur, bo potekalo v več koncih tedna, delno v angleščini. Prijave so omejene, zato se čim prej prijavite!

 

V okviru projekta Think XR vas vabimo na brezplačno usposabljanje s področja XR tehnologij.

Cilj izobraževanja je izobraziti študente in zainteresirane posameznike, ki bodo usposobljeni za samostojno delo na področju razvoja projektov obogatene in navidezne resničnosti, 3D oblikovanja, video iger, oblikovanja digitalnih dvojčkov, Metaversa in uporabe XR tehnologij.

Program bo obsegal sledeča učne sklope:

  1. Predstavitev XR tehnologij
  2. 3D modeliranje in 3D tisk
  3. Unity razvoj projektov v obogateni resničnosti in navidezni resničnosti
  4. Uporabniška izkušnja (UX) in design thinking

Udeleženci, ki bodo tečaj uspešno opravili, se bodo lahko vključili v mrežo XR skupnosti, ki bodo v sklopu projekta Think XR izvajali usposabljanje dijakov, študentov ter zainteresiranih posameznikov za pridobitev znanj iz navedenih področij.

 

Več info in prijava

 

Izobraževanje je za udeleženke in udeležence brezplačno, saj je financirano iz projekta Think XR. Število udeleženk in udeležencev je omejeno, zato vam priporočamo, da si čim prej zagotovite mesto na dogodku.

 

Izobraževanje v predvidenem obsegu 40 ur, bo potekalo v strnjeni obliki predvidoma več zaporednih koncev tedna. Delno bo potekalo v angleškem jeziku.

 

Program bodo vodili izkušeni predavatelji in strokovnjaki.

 

Lokacija izvedbe

Tehnološki park Ljubljana d.o.o. (XR lab - Stavba C), Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana pričetek 12. 10. 2023 (izobraževanje bo potekalo ob četrtkih in petkih popoldan in ob sobotah dopoldan)

 

Prijave na usposabljanje sprejemamo do 10. 10. 2023 oz. do zasedbe mest. Po uspešni prijavi vam bomo poslali potrditev s podrobnejšimi informacijami in urnikom izvedbe. 

 

Več info in prijava

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.