World Future Verse Conference 2022

29. september 2022 Ob 9.00
Datum in ura
Četrtek, 29. september 2022
9.00 - 17.00 CEST
Lokacija

Festivalna dvorana Bled

Cesta svobode 11

4260 Bled

 

Vsi, ki se resno ozirate v prihodnost in si in želite biti v stiku z najnovejšimi trendi in tehnologijami, vsekakor ne smete manjkati. Na prestižni lokaciji v Festivalni dvorani na Bledu se bodo združili vrhunski miselni voditelji in pionirji svetovne industrije iz najbolj vročih področij ta hip. 

 

Konferenca bo obravnavala naslednje tematike, o katerih se v svetu trenutno največ govori in ki hkrati pomenijo vstopnico v uspešno poslovanje, razumevanje marketinga in nove poslovne priložnosti: metaverse, NFT, internet 3.0, DAO in blockchain tehnologije

 

Čakajo vas trije razburljivi dnevi bogatih vsebin, predavanj, pogovorov in klepetov ob ognju z raziskovanjem najnovejšh trendov na področju naše prihodnje resničnosti. Konferenca bo tako ponudila odličen ekosistem za učenje, mreženje in morebitnih novih sodelovanj. 

 

Program konference bo razdeljen v tri programske sklope. Prvi obsega področje blockchain tehnologij, v povezavi z zelenim prehodom in digitalno transformacijo. V drugem in tretjem dnevu pa bo fokus konference na tehnologijah virtualne in obogatene resničnosti, NFTjih, web3.0 in DAO rešitvah.

 

Več o konferenci

 

Vse dni konference bo v prostorih Festivalne dvorane Bled potekala predstavitev primerov dobrih praks uporabe tehnologij prihodnosti, v sklopu katerih se bodo obiskovalci skupaj s strokovnjaki lahko seznanili z najnovejšimi trendi ter poskrbeli za testiranje in razvoj idej s področja metaverza in tehnologij virtualne in obogatene resničnosti. 

 

Velik poudarek pa bo namenjen tudi ustvarjanju svetov v Metaverse ter razvoju kreativnega turizma z uporabo virtualne in obogatene resničnosti.

 

V sklopu dogodka se bo v petek, 29. septembra 2022 zgodila tudi Circular 4.0  konferenca, ki bo namenjena vzpostavitvi povezave med krožnim gospodarstvom, digitalno transformacijo in industrijo 4.0.

 

V kolikor se dogodka ne morete udeležiti osebno, ga bo možno spremljati tudi preko spleta.

 

Podroben program in ostale informacije o konferenci 

 

 

 

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.