WEB3 pospeševalnik – prva delavnica Uporaba in inoviranje z uporabo tehnologij veriženja blokov

20. oktober 2022 Ob 9.00
Datum in ura
Četrtek, 20. oktober 2022
9.00 - 13.00 CEST
Lokacija

Gospodarska zbornica Slovenije,

Dimčeva 13,

1504 Ljubljana

Visokotehnološko podjetje Arctur organizira (brezplačne) aktivnosti - delavnice, srečanja, svetovanja, v sklopu programa Web3 Pospeševalnik, ki je namenjen vsem podjetjem v zgodnji fazi rasti in hkrati tudi prejemnikom finančnih spodbud Slovenskega Podjetniškega Sklada. Prva delavnica: Uporaba in inoviranje z uporabo tehnologij veriženja blokov (»blockchain«) bo potekala 20. oktobra. 

 

Podajte se v nov svet, ki ga oblikujejo tehnologije Web3, ter izkoristite njegov potencial v svoj prid. Visokotehnološko podjetje Arctur za vas organizira serijo brezplačnih delavnic, ki vam bodo na tej poti pomagale!

Prva delavnica:  Uporaba in inoviranje z uporabo tehnologij veriženja blokov (»blockchain«)

Delavnica bo potekala v četrtek, 20. 10. 2022, od 9.00 do 13.00 ure v prostorih GZS (Gospodarska zbornica Slovenije, Dimčeva 13, 1504 Ljubljana) in je namenjena vsem podjetjem (mikro, mala, srednje velika podjetja, tudi s.p.), ki si želijo poenostaviti poslovanje, prihraniti na času in izkoristiti potencial sodobnih tehnologij, ki jih tehnologije Web3 predstavljajo.

 

Več o delavnici 

 

Med upravičenimi udeleženci ste seveda tudi podjetja, ki že prejemajo finančne spodbude Slovenskega Podjetniškega Sklada.

 

Delavnico bo vodila Tanja Bivic Plankar, predsednica kooperative Blockchain Alliance Europe, ki nas bo na enostaven, interaktiven in praktičen način popeljala v svet novosti.

 

Vsebina delavnice:

  • osnove tehnologije veriženja blokov (ang. blockchain) in ključne prednosti (decentralizacija, transparentnost, avtomatizacija in izpuščanje posrednikov),
  • implementacija tehnologije v poslovne procese,
  • varnost tehnologije,
  • inovativni poslovni modeli, ki temeljijo na tokenizaciji ter cikli, ki vodijo k vključevanju blockchaina v različne procese in sisteme,
  • aktivna razprava o digitalni identiteti in razlogih za njeno uvedbo v zasebne in javne sisteme.

 

Več o programu Web3

 

PRIJAVA

 

Kdo je Tanja Bivic Plankar?

Tanja Bivic Plankar je predsednica kooperative Blockchain Alliance Europe, ki v slovenskem in evropskem prostoru zastopa podjetja, ki razvijajo ali implementirajo tehnologijo veriženja blokov. Cilj koperative je poslovno sodelovanje med podjetji pa tudi izobraževanje in osveščanje strokovne in laične javnosti o tehnologiji veriženja blokov ter kripto-imetju.

 

Svojo karierno pot je začela na Televiziji Slovenija, kjer je poleg voditeljskih in uredniških veščin spremljala tudi digitalizacijo Televizije Slovenija in ponujanje vsebin na različnih digitalnih kanalih. Bila je tudi del strokovne skupine za socialna omrežja.

 

Od leta 2016 pa je tudi del slovenske blockhain skupnosti, sodelovala je v marketinških kampanjah in pri ustvarjanju slovenskih in tujih blockchain projektov, od leta 2018 pa tudi predsednica Blockchain Alliance Europe. Pri Slovenski digitalni koaliciji je tudi koordinatorka skupine za tehnologijo veriženja blokov oz. blockchain.

 

Vse dodatne informacije so na voljo po e-pošti: masa.mlakar@arctur.si

 

Prijave zbirajo do torka, 18. oktobra 2022, na povezaviŠtevilo mest je omejeno.

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.