Triki in nasveti za uspešno delovanje na TikToku s primeri

27. september 2022 Ob 15.00
Tovarna podjemov, Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, Maribor, 1. nadstropje.
Datum in ura
Torek, 27. september 2022
15.00 - 18.00 CEST
Lokacija
Tovarna podjemov, Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, Maribor, 1. nadstropje.

Če se starost ciljne skupine tvoje blagovne znamke giblje med 13 in 30 leti, potem je bil najboljši čas za začetek gradnje strategije na družbenem omrežju TikTok VČERAJ! Trenutno najhitreje rastoče družabno omrežje TikTok je na voljo v več kot 150 državah sveta in beleži več kot milijardo uporabnikov. Torej v prihodnjih letih prostor, ki skriva ogromno potenciala za tvoje podjetje.

 

Če želiš izkoristiti TikTok kot svojo priložnost pridi na delavnico in začni takoj ustvarjati na tej hitro rastoči platformi.

 

Kaj te bomo na delavnici naučili?

  • Kakšne so trenutne značilnosti in novosti TikToka.
  • Kako njegov vpliv narašča in kaj vse še lahko pričakuješ v prihodnosti.
  • S pomočjo TikTok primerov, boš spoznal največje trike za uspešno delovanje na TikToku in najpogostejše napake, ki jih počnejo poslovni uporabniki.
  • Na kaj moraš biti pri ustvarjanju pozoren - vsebinsko in tehnično.
  • Govorili bomo tudi o različnih tipih videev in kako najti pravi tip zase.

 

Kaj potrebuješ?

Zvezek za zapiske in pisalo.


Komu je delavnica namenjena?

Vsem, ki razmišljajo o vstopu podjetja na socialno omrežje TikTok, vsem, ki še dvomijo v moč TikToka in tistim, ki so že začeli ustvarjati na TIkToku, pa se še najbolj ne znajdejo.


Program

15:00 – 18:00 Triki in nasveti za uspešno delovanje na TikToku s primeri

 

Kdo je Sandra Auer?

Sandra Auer je univerzitetna diplomirana medijska komunikologinja, specializirana za RTV produkcijo, z več kot 16-letnimi izkušnjami na radiu in televiziji. Danes je podjetnica, motivacijska govornica in navdušena uporabnica aplikacije TikTok, kjer ima trenutno več kot 18.000 sledilcev.

 

Njena največja strast v življenju je širiti znanje, na mnoge različne načine, o tem, kako živeti izpopolnjeno, srečno, ustvarjalno in avtentično življenje. Verjame, da se ljudje največ naučimo ne od tistih, ki nas samo učijo, ampak od tistih, ki nas hkrati še inspirirajo.

 

Aplikacijo TikTok opisuje kot enkratno platformo, kjer kreativno ustvarjanje za uporabnike, resnično več ne pozna meja. Doda še, da lahko vsak z željo po kreativnem izražanju in z malo dodatnega znanja, postane TikTok »zvezda«.


Lokacija

Tovarna podjemov, Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, Maribor, 1. nadstropje.

 

Splošni pogoji prijave

 

Delavnica je brezplačna, prijava obvezna. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. V kolikor se delavnice ne moreš udeležiti, se je potrebno odjaviti najmanj 24 ur pred dogodkom, da omogočiš prijavo drugemu zainteresiranemu. V kolikor se ne boš odjavil, ti bomo zaračunali stroške v višini 20 EUR.

 

Dogodek se fotografira. Izvedba dogodka se financira iz razpisa SIO-TP-2020-2022, zato je dogodek za vas brezplačen. Fotografije in vaši osebni podatki, ki ste jih oddali ob prijavi, bodo za namene poročanja posredovani financerju razpisa, to sta SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo. Fotografije se uporabljajo tudi za objave na socialnih omrežjih in spletnih straneh organizatorja. S prijavo na dogodek, se strinjate z zgornjimi pogoji.

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.