Techsylvania 2016

21. maj 2016 Ob 9.00
Datum in ura
Sobota, 21. maj 2016
9.00 - 0.00 CEST
Lokacija

Romunsko mesto Cluj-Napoca se bo med 21. in 24. majem spremenilo v prizorišče vodilnega tehnološkega dogodka v vzhodni Evropi. Techsylvania, ki je hkrati tudi partner naše konference PODIM, letos gosti 40+ govorcev, IoT Village, 24-urni hackathon in tekmovanje Startup Avalanche. Slovenski start-upi se je lahko udeležijo s 15 % popustom, če uporabijo posebno promocijsko kodo PodimTech. 


Vsako leto odlični govorci

Techsylvania bo letos na sporedu že trejič, znana pa je po odlični zasedbi govorcev, saj so vse od prvega dogodka bili povabljeni soustanovitelji, managerji in top profesionalci iz podjetij, kot so Google, Uber, Facebook, Twitter in Telenav, kot tudi investitorji in ustanovitelji start-upov.
 

Letos na odru soustanovitelj start-upa Prezi

Na odru Techsylvanije 2016 bodo Peter Halacsy, soustanovitelj in CTO podjetja Prezi, ene najinovativnejših programskih oprem za predstavitve; Andreas Ehn, bivši CTO podjetja Spotify, enega najuspešnejših startupov v globalni glasbeni industriji; pa tudi Marius Swart, globalni podjetniški direktor pri Coca-Cola Company. Spisek se nadaljuje z inovatorji in vizionarji v mednarodnem tehnološkem podjetnem sektorju.
 

Hackathon

Prva dva dni Techsylvanije sta posvečena hackathonu za nosljive in povezane naprave. Udeleženci bodo imeli priložnost ustvariti nove projekte s pomočjo naprav, kot so Oculus Rift DK2, Apple Watch in Parrot MiniDrone, najboljši projekti pa bodo nagrajeni.
 

Tekmovanje Startup Avalanche

Tech ekipe iz regije so prav tako vabljene, da se udeležijo prebojnega tekmovanja Startup Avalanche, kjer startupi v zgodnjih fazah rasti predstavijo svoj posel za prepoznavnost in nagrado. Imeli bodo 4 minute, da razložijo, in 2 minuti, da pokažejo potencial svojega produkta. Pridružite se startupom s celega sveta, ki bodo imeli priložnost pitchati poslovnim vodjem, investitorjem, medijem in internetu.


IoT Village

IoT Village je del dogodka, s katerim želijo organizatorji približati udeležencem in 'geekom' najnovejše, najbolj inovativne in praktične naprave na področju IoT.

 

Kontakti

Oana Petrus
E-mail: media@techsylvania.co
Phone: +40753 012 201
 
Spletna stran: http://techsylvania.co
Facebook: techsylvania in #techsylvania
Twitter: @techsylvania in #techsylvania
 
 


 
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.