Startup vikend – Več kot NARAVA!

23. oktober 2015 Ob 16.00
Datum in ura
Petek, 23. oktober 2015
16.00 - 0.00 CEST
Lokacija

Tridnevni startup vikend Več kot NARAVA!, namenjen predvsem podjetnim študentom in dijakom, bo potekal 23. do 25. oktobra 2015, na Biotehniški fakulteti v Ljubljani. Poslovna ideja ni pogoj za prijavo. Organizatorji pa pripravljajo tudi dva spremljevalna dogodka oz. podjetniška večera - prvi na temo ”Kako uspeti na startup vikendu?” in drugi o tem, ”Kako nadaljevati po startup vikendu?”.

Startup vikend Več kot narava! je podjetniško obarvan vikend, kjer vam organizatorji pomagajo realizirati vašo podjetniško idejo. Na voljo so vam prostori, delavnice in super mentorji. 


Gre za 3-dnevni podjetniški dogodek, na katerem udeleženci poskušajo poslovne ideje pretvoriti v zametke podjetij. Spodaj najdete podroben program startup vikenda, več pa si lahko preberete na spletni strani dogodka.Nagrada za prve tri ekipe je pred-inkubacija (mentoriranje) v Ljubljanskem univerzitetnem inkubatorju, za obdobje 6 mesecev. Hkrati bo LUI zagotovil tudi pomoč mentorjev pri prijavi na tekmovanje Rektorjeva nagrada.

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.