Startup vikend Nova Gorica - november 2014: Odpiramo prijave

28. november 2014 Ob 17.00
Datum in ura
Petek, 28. november 2014
17.00 - 0.00 CEST
Lokacija

Verjetno ste že slišali za Startup vikend, ki ga vse pogosteje organizirajo v različnih slovenskih mestih. Primorski tehnološki park odpira prijave za 3. STARTUP VIKEND NOVA GORICA, ki se bo izvajal od 28. do 30. novembra 2014 v Startup Garaži - Primorski tehnološki park. 

Izkušnjo s prvima dvema odlično izpeljanima vikendoma želimo deliti z vsemi, ki imate zanimive podjetniške ideje, a ne poznate načinov, kako jih razviti ter z vsemi, ki vas na kakršen koli način zanima podjetništvo, kreativnost, inovativnost ali zgolj novo pridobljeno znanje. 

Gre za intenziven podjetniško-družaben vikend, na katerem boste udeleženci, razdeljeni v skupine po 5, tekmovali v ustvarjanju najboljšega poslovnega modelapodjetja, ki ga boste lahko preverili tudi na trgu. Pri tem vam bodo pomagali uspešni podjetniki in start-up mentorji, ki vam bodo podali znanje najsodobnejših metodologij vitkega in agilnega podjetništva (lean metodologije), nastalih znotraj najuglednejših univerz iz Silicijeve doline, ZDA. Ob zaključku dogodka bo vsaka skupina predstavila svoj poslovni model, med katerimi bo komisija izbrala prve tri zmagovalcein jih tudi nagradila. Vsi udeleženci prejmete potrdilo o udeležbi. 

Prijave so odprte do 21. novembra 2014. Število mest je omejeno. Celoten program in prijave najdete na spletni strani organizatorja. 

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.