START:UP VIKEND MARIBOR jesen 2023

20. oktober 2023 Ob 16.00
Datum in ura
Petek, 20. oktober 2023
16.00 - 14.00 CEST
Lokacija

Tovarna podjemov

Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6

2000 Maribor

Podjetniški vikend za uresničitev tvoje poslovne ideje!

Imaš podjetniško idejo za razvoj inovativnega izdelka ali storitve?

Želiš oceniti poslovni potencial svoje ideje in določiti korake za njeno uresničitev?

Potrebuješ finančna sredstva in strokovno pomoč za pospešitev razvoja?

Se boš prijavil_a na razpis P2 2024, ki ponuja nepovratna sredstva za razvoj produkta?


Ponujamo izjemno priložnost, da spoznaš, kako razviti poslovno idejo in jo uresničiti v praksi ter zanjo pridobiti nepovratna sredstva ali investicijo. Pridruži se nam na Start:up vikendu v Mariboru, ki bo potekal od 20. do 22. oktobra 2023!

 

PRIJAVA

 

Preveri idejo, prepričaj komisijo ter poleti na PODIM 2024

Po zaključku intenzivnega vikenda bomo izbrali tri podjetniške ideje, ki jim bomo omogočili nadaljnji razvoj in intenzivno podporo Tovarne podjemov in njenih mentorjev. Če bo tvoja ekipa med tistimi, ki bo najbolj prepričaja komisijo, te čaka tudi edinstvena priložnost za sodelovanje na mednarodni konferenci PODIM, kjer se boste imeli priložnost predstaviti več kot 150 uglednim mednarodnim investitorjem.

 

Kdo se lahko udeleži?

Vsi inovativni posamezniki z ali brez podjetniške ideje. Sodeluješ lahko kot podjetniška ekipa ali že ustanovljen startup v zgodnjih fazah.

Imaš idejo, ampak nimaš ekipe?
Ekipa ima pogosto ključno vlogo pri uspehu ideje. Če nimaš lastne ekipe, ti lahko ta dogodek pomaga najti potencialne sodelavce, ki ti bodo pomagali uresničiti idejo.

Nimaš ideje, a si želiš sodelovati v startupu?

Naša vrata so odprta za vse kreativne, zagnane posameznike, pripravljene na timsko delo. Če nimaš lastne poslovne ideje, se lahko pridružiš eni izmed obstoječih skupin in s svojimi sposobnostmi pomagaš pri njenem razvoju.

 

Pridruži se nam in izkoristi priložnost za povezovanje z izkušenimi mentorji, uspešnimi podjetniki in kreativnimi posamezniki. Pripelji tudi svoje prijatelje. Skupaj boste potovali po tej razburljivi podjetniški poti!

 

Rok za prijavo

Prijave zbiramo do 10. oktobra 2023 do 12. ure.  Število mest je omejeno na 40, zato bomo izbrali tiste kandidate, ki nas bodo najbolj prepričali v potencial ideje in zagnanost ekipe za delo.

Potrudi se pri izpolnjevanju prijavnice in nas prepričaj, da tebe in tvojo ekipo uvrstimo med udeležence tega nepozabnega Start:up vikenda.

 

PRIJAVA

 

Program

Ure za tvoj koledarček:

Petek, 20. oktober, 16:00 – 22:00
Sobota, 21. oktober, 09:00 – 22:00

Nedelja, 22. oktober, 09:00 – 14:00

 

Lokacija

Tovarna podjemov, Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, 2000 Maribor.

 

Več informacij na start:up maribor

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.