Startup trening za prijavo na razpis P2 Velenje Saša Inkubator

26. marec 2024 Ob 8.30
Šaleška cesta 2A, Velenje
Datum in ura
Torek, 26. marec 2024
8.30 - 17.00 CEST
Lokacija
Šaleška cesta 2A, Velenje

 

Ključne informacije za v koledar

KDAJ? 26.3. 2024 od 8:30 do 17:00

KJE? Saša Inkubator, Šaleška cesta 2a, Velenje

IZVAJALEC: Saša inkubator

 

PRIJAVA

 

Program

08:30 Registracija, prihod udeležencev in pozdrav izvajalca treninga

 

09:00 - 10:00 Predstavitev razpisa

 

Podrobna predstavitev javnega razpisa P2 in postopka oddaje vlog, s posebnim poudarkom na vsebinskih razlikah med javnim razpisom P2 2024 in javnimi razpisi P2 iz prejšnjih let

 

Kratka predstavitev drugih spodbud Sklada in širšega ekosistema za inovativna zagonska podjetja

 

10:00 - 10:15 Odmor za osvežitev

 

10:15 - 12:15 Vsebinska obrazložitev in napotki za izpolnjevanje prijavnice

 

Predstavitve in praktične vaje s področja razvoja inovativne poslovne ideje, s poudarkom na vključevanju trajnostnih vidikov, izgradnje poslovnega modela z uporabo orodja kanvas poslovnega modela ('business model canvas'), priprave kratke predstavitve ('pitch') v video formatu, ustanovitve podjetja in ključnih kazalnikov uspešnosti poslovanja.

 

12:15 - 13:00 Odmor za kosilo

 

13:00 - 15:00 Pitch inovativnih idej udeležencev/projektov

 

Kratke (90s) predstavitve oz. pitch-i inovativnih poslovnih idej udeležencev. Na Pitche bodo povabljeni relevantni deležniki inovativnega zagonskega ekosistema, to so uveljavljena start-up podjetja, investitorji, start-up mentorji, ekspertni svetovalci, z namenom zagotoviti povratno informacijo in podati predloge za izboljšanje. Pitch vašega projekta je pogoj za izdajo potrdila o udeležbi (obrazec 6 razpisne dokumentacije).

 

15:00 - 15:15 Odmor za osvežitev

 

15:15 - 18:15 Individualna 10 minutna svetovanja

 

Vsakemu udeležencu/projektu bomo na podlagi slišanega pitcha zagotovili kratka (največ 10 min) individualna svetovanja glede izvedljivosti in nadgradnje inovativne poslovne ideje.

 

PRIJAVA

 

 

Rok za prijavo

Prijave bodo odprte do 13. marca do 14.00 ure. Po tem roku prijava na trening več ne bo mogoča.

 

 

Obveščanje o lokaciji izvedbe

Potrditev o razvrstitvi na lokacijo prejmete na svoj elektronski naslov v najkasneje v ponedeljek 15. marca. Prijave, ki ne bodo izbrane za primarno izbrano lokacijo bodo na elektronski naslov 15. marca prejele tudi prijavnico za lokacije z razpoložljivimi kapacitetami, na katere bo prijava potekala po principu “prvi pride, prvi melje".

 

 

Dodatne informacije

Za dodatne informacije v zvezi z izvedbo treninga na Saša inkubatorju pišite na tanja.zevart-bocek@sasainkubator.si.

 

Za dodatne informacije v zvezi s pogoji razpisa in prijavo na razpis pišite na info@podjetniskisklad.si.

 

 

Mentorji, ki bodo izvajali trening

 

Image 1

Kdo je Ana Anžej?

Ana je direktorica Saša Inkubatorja. Ona je tista, ki da idejam priložnost, da zažarijo in se uresničijo. Ana poleg vodenja, organizacije in izvedbe vseh dejavnosti inkubatorja, tudi mentorira in svetuje startupom na področju marketinga, copywritinga, brandinga, poslovnih modelov in vitkega podjetništva.

Image 2

Kdo je Tanja Ževart Boček?

Tanja je vodja financ in projektov. S svojo skrbnostjo, logičnim in objektivnim pristopom pod drobnogled vzame teme finančnega in pravnega področja in pomaga pri prijavah na razpise ter pri ustanavljanju podjetja.

 

Image 3

Kdo je Jan Skok?

Jan je odličen svetovalec in startup mentor, zadolžen za projekte, zablesti pa tudi na odru med moderiranjem dogodkov. Svoje bogate izkušnje deli s podjetniki, ki pridejo po pomoč, podeli pa tudi iskren feedback pri validaciji ideje.

 

 

 

 

O Saša inkubatorju

Saša inkubator je regijski inkubator, ki je pravi naslov za vse, ki razmišljajo o podjetniški poti, pa ne vedo kje in kako začeti. V inkubatorju je na voljo ogromno znanja, brezplačnih dogodkov, svetovanj, mentorjev in zunanjih ekspertov. Dodana vrednost pa je velika poslovna mreža, ki jo skupnost inkubatorja ustvarja.

 

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.