Startup trening za prijavno na razpis P2 Trbovlje Katapult

21. marec 2024 Ob 9.00
Gabrsko 12, Trbovlje
Datum in ura
Četrtek, 21. marec 2024
9.00 - 18.00 CEST
Lokacija
Gabrsko 12, Trbovlje

 

Ključne informacije za v koledar

KDAJ? 21.3. 2024 od 09:00 -18:00

KJE? Katapult d.o.o., Gabrsko 12, 1420 Trbovlje, pritličje

IZVAJALEC: Katapult

 

PRIJAVA

 

Program

08:30 Registracija, prihod udeležencev in pozdrav izvajalca treninga

 

09:00 - 10:00 Predstavitev razpisa

 

Podrobna predstavitev javnega razpisa P2 in postopka oddaje vlog, s posebnim poudarkom na vsebinskih razlikah med javnim razpisom P2 2024 in javnimi razpisi P2 iz prejšnjih let

 

Kratka predstavitev drugih spodbud Sklada in širšega ekosistema za inovativna zagonska podjetja

 

10:00 - 10:15 Odmor za osvežitev

 

10:15 - 12:15 Vsebinska obrazložitev in napotki za izpolnjevanje prijavnice

 

Predstavitve in praktične vaje s področja razvoja inovativne poslovne ideje, s poudarkom na vključevanju trajnostnih vidikov, izgradnje poslovnega modela z uporabo orodja kanvas poslovnega modela ('business model canvas'), priprave kratke predstavitve ('pitch') v video formatu, ustanovitve podjetja in ključnih kazalnikov uspešnosti poslovanja.

 

12:15 - 13:00 Odmor za kosilo

 

13:00 - 15:00 Pitch inovativnih idej udeležencev/projektov

 

Kratke (90s) predstavitve oz. pitch-i inovativnih poslovnih idej udeležencev. Na Pitche bodo povabljeni relevantni deležniki inovativnega zagonskega ekosistema, to so uveljavljena start-up podjetja, investitorji, start-up mentorji, ekspertni svetovalci, z namenom zagotoviti povratno informacijo in podati predloge za izboljšanje. Pitch vašega projekta je pogoj za izdajo potrdila o udeležbi (obrazec 6 razpisne dokumentacije).

 

15:00 - 15:15 Odmor za osvežitev

 

15:15 - 18:15 Individualna 10 minutna svetovanja

 

Vsakemu udeležencu/projektu bomo na podlagi slišanega pitcha zagotovili kratka (največ 10 min) individualna svetovanja glede izvedljivosti in nadgradnje inovativne poslovne ideje.

 

PRIJAVA

 

 

Rok za prijavo

Prijave bodo odprte do 13. marca do 14.00 ure. Po tem roku prijava na trening več ne bo mogoča.

 

 

Obveščanje o lokaciji izvedbe

Potrditev o razvrstitvi na lokacijo prejmete na svoj elektronski naslov v najkasneje v ponedeljek 15. marca. Prijave, ki ne bodo izbrane za primarno izbrano lokacijo bodo na elektronski naslov 15. marca prejele tudi prijavnico za lokacije z razpoložljivimi kapacitetami, na katere bo prijava potekala po principu “prvi pride, prvi melje".

 

 

Dodatne informacije

Za dodatne informacije v zvezi z izvedbo treninga na Katapultu pišite na olga.knez@katapult.si.

 

Za dodatne informacije v zvezi s pogoji razpisa in prijavo na razpis pišite na info@podjetniskisklad.si.

 

 

Mentorji, ki bodo izvajali trening

 

Image 1

Kdo je Mihael Gornik?

Direktor Katapulta z bogato poslovno kariero (direktor Dioteca, vodja kakovosti na Dewesoftu …) in resnično željo pomagati posamezniku in okolju. Mihael je dolgoletni mentor v programih Katapulta, kjer je številnim posameznikom in startupom pomagal od presoje ideje do izdelka, razvoja poslovnega modela, postavitve proizvodnje in vodenja uspešnega startupa. Strokovnjak za standarde, industrializacijo, kalkulacije ter krožno gospodarstvo. Mentor, ki išče rešitve.

 

Image 2

Kdo je Jernej Ženko?

Tehnični direktor Katapulta in vodja mentoriranja. Ob izjemnem tehničnem znanju, izkušnjah iz vodenja in prodaje ter lastni izkušnji vodenja startupa Gridtech (ki je tudi prejemnik P2 spodbude), ga odlikuje vztrajnost in pogum, ki ju prenaša na svoje varovance.

 

Image 3

Kdo je Olga Knez?

Vodja podjetniških programov in poznavalka javnih razpisov. V Katapultu vodi vse javne projekte, pomaga pri prijavi na razpise in odprtju podjetja in podjetnike usmerja do pravih strokovnjakov in drugih oblik pomoči v Katapultu in podjetniškem okolju.

 

Image 4

Kdo je Alen Draganović?

Večletni zunanji mentor na Katapultu, soustanovitelj podjetja Velum Solutions. Aktiven na področju mentoriranja mladih podjetji za področja: validacije poslovnega modela, razvoj produkta in pridobivanja finančnih sredstev za podporo poslovanja, kot je razpis P2. S svojim mentoriranjem je številnim startupom pomagal pri uspešni prijavi in pridobitvi sredstev na razpisu P2.

 

 

 

 

O Katapultu

Katapult je podporno okolje za startupe s fizičnim izdelkom, kjer lahko na enem mestu dobijo vse, kar potrebujejo, od znanja in mentoriranja do strojev in testnih naprav, od infrastrukture do skupnih storitev. Ključna je sinergija visokotehnološkega podjetja Dewesoft in startup okolja Katapult, ki podjetnikom ponuja koncentracijo izjemnega visokotehnološkega in podjetniškega znanja mentorjev iz praks.

 

Jure Knez, Dewesoft: “Nikoli si nisem mislil, da bom imel podjetje s toliko zaposlenimi po celem svetu. Vedno sem le želel ustvarjati. Korak za korakom, uspeh za uspehom. Verjamem, da je podobnih posameznikov še veliko - potrebujete le podporo in pravo okolje. Vem, koliko bi nam to pomenilo, ko smo štartali …”

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.