Startup trening za prijavno na razpis P2 Ljubljana TPLJ

22. marec 2024 Ob 9.00
Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana
Datum in ura
Petek, 22. marec 2024
9.00 - 17.00 CEST
Lokacija
Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana

 

Ključne informacije za v koledar

KDAJ? 22. 3. 2024 od 09:00 -17:00

KJE? XR LAB, Tehnološki park 18, 1000 Ljubljana 

IZVAJALEC: Tehnološki park Ljubljana

 

PRIJAVA

 

Program

08:30 Registracija, prihod udeležencev in pozdrav izvajalca treninga  

 

09:00 - 10:00 Predstavitev razpisa 

 

Podrobna predstavitev javnega razpisa P2 in postopka oddaje vlog, s posebnim poudarkom na vsebinskih razlikah med javnim razpisom P2 2024 in javnimi razpisi P2 iz prejšnjih let

 

Kratka predstavitev drugih spodbud Sklada in širšega ekosistema za inovativna zagonska podjetja

 

10:00 - 10:15 Odmor za osvežitev 

 

10:15 - 12:15 Vsebinska obrazložitev in napotki za izpolnjevanje prijavnice 

 

Predstavitve in praktične vaje s področja razvoja inovativne poslovne ideje, s poudarkom na vključevanju trajnostnih vidikov, izgradnje poslovnega modela z uporabo orodja kanvas poslovnega modela ('business model canvas'), priprave kratke predstavitve ('pitch') v video formatu,  ustanovitve podjetja in ključnih kazalnikov uspešnosti poslovanja. 

 

12:15 - 13:00 Odmor za kosilo 

 

13:00 - 15:00 Pitch inovativnih idej udeležencev/projektov 

 

Kratke (90s) predstavitve oz. pitch-i inovativnih poslovnih idej udeležencev. Na Pitche bodo povabljeni relevantni deležniki inovativnega zagonskega ekosistema, to so uveljavljena start-up podjetja, investitorji, start-up mentorji, ekspertni svetovalci, z namenom zagotoviti povratno informacijo in podati predloge za izboljšanje. Pitch vašega projekta je pogoj za izdajo potrdila o udeležbi (obrazec 6 razpisne dokumentacije). 

 

15:00 - 15:15 Odmor za osvežitev 

 

15:15 - 18:15 Individualna 10 minutna svetovanja


Vsakemu udeležencu/projektu bomo na podlagi slišanega pitcha zagotovili kratka (največ 10 min) individualna svetovanja glede izvodljivosti in nadgradnje inovativne poslovne ideje.

 

PRIJAVA

 

 

Rok za prijavo

Prijave  bodo odprte do 13. marca do 14.00 ure. Po tem roku prijava na trening več ne bo mogoča.

 

Obveščanje o lokaciji izvedbe

Potrditev o razvrstitvi na lokacijo prejmete na svoj elektronski naslov v najkasneje v ponedeljek 15. marca.  Prijave, ki ne bodo izbrane za primarno izbrano lokacijo bodo na elektronski naslov 15. marca prejele tudi prijavnico za lokacije z razpoložljivimi kapacitetami, na katere bo prijava potekala po principu “prvi pride, prvi melje.   

 

Dodatne informacije

Za dodatne informacije v zvezi z izvedbo treninga na Tehnološkem parku Ljubljana pišite na elvisa.basailovic@tp-lj.si 

 

Za dodatne informacije v zvezi s pogoji razpisa in prijavo na razpis pišite na info@podjetniskisklad.si   

 

 

Mentorji, ki bodo izvajali trening

 

Image 1

Kdo je Katja Čenčur?

Katja je vodja tehnološke skupnosti Tehnološkega parka Ljubljana, specializirana za poslovni razvoj, z bogatimi izkušnjami pri mentorstvu in usmerjanju startupov pri učinkoviti navigaciji in lansiranju produktov. Navdušena nad inovacijami, spodbujanjem in povezovanjem deležnikov v panogi za spodbujanje podjetniške rasti in razvoja.

 

Image 2

Kdo je Milan Lazarević?

Milan Lazarević, Start-up Community manager v Tehnološkem parku Ljubljana in nekdanji CTO v ABC pospeševalniku, kjer so ustvarili več kot 600 startup dogodkov, partnerstva z več kot 250 VC in angelskih vlagateljev je postalo del 3 največjih evropskih in svetovnih združenj pospeševalnikov, pospešilo in investiralo v več kot 100 start-upov ter jim skupaj pomagalo zbrati več kot 30 milijonov evrov. Milan je bil del številnih različnih projektov, delavnic, zgodb o uspehu, hackathonov, mentorstev itd. Ima tudi izkušnje z vodenjem lastnega podjetja in zagonom startupa.

 

Image 3

Kdo je David Rakar

David Rakar ima 20+let podjetniških izkušenj iz malih podjetij, vključno s pisanjem prijav na različne razpise na nacionalnem in mednarodnem nivoju (P2, Erasmus+, Horizon, itd.).

 

 

Image 4

Kdo je Jernej Pintar

Jernej je direktor Tehnološkega parka Ljubljana in izkušen povezovalec skupnosti z dokazano zgodovino poklicnih usposabljanj, coachinga, prodaje in poslovnega mreženja. Usposobljen tudi za poslovno diagnostiko, pogajanja, poslovno načrtovanje in analitične veščine.

 

 

 

O Tehnološkem parku Ljubljana

Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) je tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. Najboljši prostor in najboljša tehnološka skupnost za vrhunska tehnološka podjetja.

 

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.