Startup Money Bootcamp

6. marec 2023 Ob 0.00
Datum in ura
Ponedeljek, 6. marec 2023
0.00 - 0.00 CEST
Lokacija

ABC Accelerator,
Ameriška ulica 2/6,
Ljubljana

Financirati ali umreti?! Startupi, ki ne vedo kako deluje logika VC investitorjev, potrošijo veliko časa in denarja, da se dokopljejo do investicije. Včasih prepozno, morda pa nikoli ne dosežejo optimalnega rezultata.

 

»Startup Money Bootcamp«, ki se bo odvijal od 6-10 marca 2023 v Ljubljani, je petdnevna intenzivna delavnica, na kateri bodo startupovci neposredno z investitorjem, ki je hkrati partner v VC skladu South Central Ventures, oblikovali in nadgrajevali svojo investicijsko predstavitev (pitch deck). Vsak udeleženec bo tudi preverjal ali njegov poslovni model resnično deluje na »dolge steze« in dobil praktične usmeritve, kaj storiti za doseganje stabilnega rezultata na trgu.

 

Več informacij in prijava

 

Dogodek  je namenjen tistim startupom oziroma ustanoviteljem, ki se želijo kvalitetno pripraviti na investicijo in dobiti konkretne nasvete iz prve roke o tem, kako mora njihov poslovni model delovati v očeh investitorja in klienta, da bo dosegel cilje.

 

Udeleženci bodo delili svoje izkušnje v manjši skupini največ 10 startupov in dobili vsa potrebna orodja za uspešno financiranje.

 

Program bo potekal v angleškem jeziku in je plačljiv. 

 

Več informacij in prijava

 

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.