STARTUP MEETUP - PAUL BRAGIEL by Silicon Gardens

23. september 2022 Ob 18.00
Datum in ura
Petek, 23. september 2022
18.00 - 20.00 CEST
Lokacija

EDVARD

Igriška ulica 5
1000 Ljubljana

Spoštovana startup skupnost – čaka vas posebna poslastica!

 

Sklad Silicon Gardens ta petek, 23. septembra, gosti svoj prvi mednarodni Startup Meetup. V Slovenijo prihaja ugleden gost - izjemen podjetnik, investitor in navdušen športnik Paul Bragiel!

 

Paul je ustanovitelj Bragiel Brothers, tehnološkega sklada tveganega kapitala v Silicijevi dolini. Je tudi član svetovalnega odbora tehnološkega giganta Uber. Skupaj je v seed rundah vložil v več kot 200 startupov, vključno z deleži v milijardnih podjetjih, kot so Unity&Zappos, Stripe in Niantic (Pokemon Go). Paul je ustanovil šest investicijskih skladov z več kot 400 milijoni dolarjev na štirih celinah. Leta 2017 je s kolumbijsko reprezentanco nastopil na svetovnem prvenstvu v smučarskem teku na Finskem. Deloval je tudi kot ataše za olimpijsko reprezentanco Tonge med olimpijskimi igrami leta 2016 v Riu.

 

Meetup bo potekal v petek, 23. 9. med 18. in 20. uro, tokrat na novi lokaciji, v arhitekturnem biserju - Edvard, ki se nahaja v mestnem jedru Ljubljane (Igriška Ulica 5).

 

Pridite in uživajte v 60-minutnem pogovoru s Paulom, se družite in povežite s slovensko startup skupnostjo ter partnerji Silicon Gardens sklada. Upoštevajte, da je število mest omejeno – prijavite se samo, če zagotovo pridete.

 

Za prijavo izpolnite spodnji obrazec

 

OBRAZEC

 

Se kmalu vidimo v urbani džungli!


 

*Pogovor s Paulom bo potekal v angleškem jeziku.

 

 

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.