Startup Müsli: Kako do 28.000 prodanih produktov na dan

20. december 2022 Ob 19.00
Datum in ura
Torek, 20. december 2022
19.00 - 20.30 CEST
Lokacija

KID Kibla,

Ulica kneza Koclja 9

2000 Maribor.

Jure Knehtl je ustanovitelj in direktor butične agencije WeScale, ki z ekipo 32 strokovnjakov za e-commerce skrbi za hitro rast spletne prodaje svojih naročnikov. V osemletni karieri so Juretovi dosežki naravnost osupljivi: 28.000 prodanih izdelkov v enem dnevu, 55 milijonov evrov vloženega denarja njegovih naročnikov in rast mesečnega prihodka iz 4- na 7-mestne številke. Jure bo v predavanju in pogovoru z vami delil nasvete in uvide iz sveta e-commerca, ki so njemu pomagali doseči te osupljive rezultate.

 

PRIJAVA

 
Marketingarji in podjetniki, katerih splet je glavni prodajni kanal, se dobro zavedate kompleksnosti doseganja profitabilnosti in rasti na spletnih kanalih. Spletna prodaja postaja vse bolj zahtevna in nepredvidljiva, zato je poznavanje temeljnih principov in tehnik upravljanja ključnega pomena za uspeh.

Jure bo v predavanju s pogovorom govoril o:

  • najnovejših globalnih trendih v panogi e-commerca, ki jih moremo spremljati,
  • korakih doseganja hitre rasti prodaje, ki jo je zabeležil s svojim naročniki in
  • strategijah in tehnikah sinhronega delovanja na omrežjih kot so Facebook, Instagram, TikTok in drugih.

Sodelujte v super koncentrirani 90-minutni dozi e-commerca, ki se bo pričelo s krajšim predavanjem, v katerem bo Jure povzel ključne trende, ki jih skupaj s svojimi naročniki, mentorji in uvidi iz mastermind skupin opaža na globalnem e-commerce področju. Prav tako bo strukturirano predstavil korake dela s svojimi klienti.
 
V drugem delu pa bo v moderiranem pogovoru odgovarjal na vaša vprašanja in delil konkretne nasvete.
 
Torej prava e-commerce poslastica, ki je ne smete zamuditi vsi, ki vam je splet pomemben kanal (le komu to ni?).

 

Kdo je Jure Knehtl?

Jure je podjetnik, strokovnjak za e-commerce, mentor in predavatelj. Je ustanovitelj in direktor butične marketinške agencije WeScale, ki svojim naročnikom pomaga do hitre rasti prodaje na trgih EU in izven. Med njihovimi naročniki so Filippo Loreti, EQUA, GOAT Story, ekwb, Lexi Skin, Peach Booty Plan in drugi. Jure je tudi soustanovitelj TikTok agencije Buzzverse, v preteklosti pa je vodil marketing v eni najuspešnejših spletnih trgovin Vigoshop (HS Plus).

 

PRIJAVA

 

Program

19:00 – 20:30 Kako do 28.000 prodanih produktov na dan

 

Splošni pogoji prijave

Dogodek je brezplačen, prijava obvezna. Pri prijavi je potrebno izpolniti vsa polja, v nasprotnem primeru prijave ne bomo upoštevali. V kolikor se dogodka ne moreš udeležiti, se je potrebno odjaviti najmanj 24 ur pred dogodkom, da omogočiš prijavo drugemu zainteresiranemu. V kolikor se ne boš odjavil, ti bomo zaračunali stroške v višini 20 EUR.
 

Lokacija

KID Kibla, Ulica kneza Koclja 9, 2000 Maribor.

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.