Startup Live Klagenfurt: trilateralni start-up vikend za Avstrijo, Italijo in Slovenijo!

4. marec 2016 Ob 14.00
Datum in ura
Petek, 4. marec 2016
14.00 - 0.00 CEST
Lokacija

Startup Live Klagenfurt je trilateralni dogodek za udeležence iz Slovenije, Avstrije in Italije, ki ga Iniciativa Start:up Slovenija skupaj s partnerji iz Alpe-Adria ekosistema pomaga soorganizirati že drugič. Dogodek bo potekal v Celovcu od 4. do 6. marca, organiziran pa je po formatu podjetniškega vikenda. Vabimo vas k prijavi, saj gre za odlično priložnost za vse, ki iščete poslovne povezave s start-upi, podjetniki in investitorji iz Italije ter Avstrije.
 
Pri razvoju podjetniške ideje vas bodo vodili izkušeni start-up mentorji, nastale projekte pa bo v nedeljo ocenila tudi posebna strokovna žirija. Razvijate lahko lastno idejo ali pa se kot član tima priključite eni od sodelujočih ekip. Dogodek želi k sodelovanju pritegniti posameznike iz vseh poslovnih in razvojnih področih – od mnagementa, marketinga in prodaje do razvoja oz. programiranja, oblikovanja in uporabniške izkušnje. Končni cilj za udeležence je razvoj poslovne ideje v delujoč poslovni model v 54 urah. 
 

Program podjetniškega vikenda

Petek, 4. marec
 
14:00 – Registracija
16:00 – Kick-Off
19:00 – Teambuilding
21:00 – Delo na projektih
 
Sobota, 5. marec
 
10:00 – Predstavitve in izmenjave informacij
14:00 – Delo na projektih
 
Nedelja, 6. marec
 
15:00 – Finalni ”pitchi”
16:00 – Podelitev nagrad najboljšim projektom

ODDAJTE PRIJAVO!
 
Startup Live je ”veriga” vodilnih dogodkov za start-upe v Avstriji, ki se hitro širijo po vsej Evropi, njihove trilateralne različice pa so namenjene krepitvi podjetniškega ekosistema in podpori inovativnim projektom iz Alpe-Adria regije. 


 

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.