Startup Live Klagenfurt 2017

3. marec 2017 Ob 14.00
Datum in ura
Petek, 3. marec 2017
14.00 - 0.00 CEST
Lokacija

Inovativne glave imajo tudi v tem letu možnost, da se udeležijo dogodka Startup Live Klagenfurt, ki bo potekal od 3. do 5. marca 2017 v tehnološkem parku/Lakeside Park, Lakeside B11 v Celovcu. Tako bodo nosilci idej lahko spoznali in sodelovali z mentorji, investitorji, kreativnimi somišljeniki in koristili znanje strokovnjakov za optimalen razvoj svoje ideje. 

Dogodek za ustanovitelje Startup Live Klagenfurt spada med največje nize prireditvenih dogodkov na svetu in je pomemben impulz za Koroško Startup sceno in skupno Alpsko Jadransko regijo. Tridnevna mednarodna Startup prireditev združuje inovativne glave z investitorji, uveljavljenimi podjetniki, kreativnimi ustvarjalci in predstavniki medijev. Tako se lahko v samo enem vikendu razvijejo konkretne poslovne ideje, ki motivirajo k poti do uspeha.

Vsi tisti, ki imate ideje in bi radi soustvarjali, lahko v tem vikendu s skupnimi močmi razvijate in konkretizirate idejo. Navežite čezmejne stike in v okviru soustvarjanja spoznavajte pot podjetništva. V petek se bodo predstavile ideje, formirale skupine nato pa bo čas za konsktruktivno delo s podporo strokovnjakov z različnih področij.

Namen Startup Live Klagenfurt dogodka je, da se v 54-ih urah ideja razvije do konkretnega poslovnega načrta z možnostjo takojšnjega zagona. V nedeljo zvečer, ko bodo potekale končne prezentacije, bo ugledna žirija ocenila najboljše skupine.


Informacije o vstopnicah in dogodku Startup Live Klagenfurt najdete na: www.startuplive.org 

 

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.