Start:up Müsli: All Star 2020

15. december 2020 Ob 19.00
Online dogodek
Datum in ura
Torek, 15. december 2020
19.00 - 20.30 CEST
Lokacija
Online dogodek

Se želiš učiti iz zgodb drugih podjetnikov, ki so z izjemnimi dosežki zaznamovala leto 2020?

 

Pridruži se pogovoru s tremi slovenskimi podjetniki, ki so v letošnjem letu dosegli izjemne rezultate.

Če so za letošnji NBA All Star na parketu bili med drugimi izbrani tudi LeBron James, Giannis Antetokounmpo in naš Luka Dončič, so na slovenski startup sceni to vlogo prevzeli TAIA, Mali junaki in Evegreen. To so tri podjetja, ki so z izjemnimi dosežki zaznamovala leto 2020 in ste jih vi podprli z glasovanjem na naši Facebook strani. Tako smo z vašo pomočjo sestavili trojko, ki bo zabijala koše na zadnjem letošnjem Start:up Müsliju.

 

Dosežki gostov

Marku Hozjanu in Matiji Kovač iz prevajalske agencije TAIA je letos jeseni uspelo zapreti investicijo v višini 1,2 milijona evrov, Mic Melanšek in Rado Daradan iz Malih junakov sta v 2020 prodala 2 milijonto personalizirano knjigo, Eva Štraser iz Evegreen, letošnji finalist za nagrado Slovenski startup leta, pa iz leta v leto dokazuje svojo inovativnost in predanost skrbi za okolje z veliki premiki na področju razvoja bioplastike in sklepanjem partnerstev s številnimi slovenskimi in tujimi podjetji.

 

V sproščenem online pogovoru jih bomo povprašali po njihovih »zmagovalnih« strategijah, pristopih, spoznanjih in se poglobili v njihov mindset ter nenazadnje spoznali tudi izzive, ki jih na njihovi poti zagotovo ne manjka.

 

Prijavi se na dogodek in prisluhni njihovim uspešnim zgodbam.

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.