Start:up Müsli drvi na električni pogon E-mobilnosti

14. junij 2022 Ob 19.00
Na Tovarni podjemov
Datum in ura
Torek, 14. junij 2022
19.00 - 20.30 CEST

Se še spomniš tistega norega trenutka, ko je Elon Musk napovedal, da bo električni avtomobil Tesla po cestah vozil sam? Ali pa nakupa svojega prvega električnega skiroja, s katerim še danes brezskrbno drviš (po predpisih, seveda 😉) po mestnih uličicah in ulicah?

 

Ta hitro rastoča globalna panoga pa v sebi skriva veliko več kot le res kulska prevozna sredstva, ob katerih majhni in veliki otroci dobijo mehka kolena, predstavlja namreč močan globalni trend, ki v razvite družbe uvaja nov koncept urbane mobilnosti.

 

Pridruži se nam na našem naslednjem Start:up Müsli dogodku, kjer bomo z izkušeni poslovneži, ki imajo v panogah mobilnosti in E-mobilnosti bogate izkušnje spregovorili o vsem, kar te je glede E-mobilnosti kadarkoli zanimalo! Beseda bo tekla o poslovnih priložnostih, obstoječih in prihajajočih tehnologijah, ki krojijo to panogo, njenih poslovnih modelih, pozabili pa ne bomo niti na izkušnje iz prve roke!

 

Z nami bodo:

🎙️Ivan Selar, lastnik in direktor enega vodilnih sistemskih integratorjev Comtron, ki je na trg postavilo tudi električno kolo.
🎙️Gregor Miklič, direktor razvoja v sektorju premoženjskih zavarovanj Zavarovalnice SAVA. Je izkušen inovacijski manager, ki ga navdušujejo inovacije na »insurtech« področju.
🎙️Simon Korošec, direktor in lastnik startupa Altron. Odgovoren je tudi za razvoj programske opreme, podjetniško mentorstvo in investitorje v  startupu Altbit, kjer se ukvarjajo z razvojem sledilne naprave za električna kolesa.
🎙️Klemen Furlan, izkušen podjetnik, ki ga poznamo kot ustanovitelja podjetja Sladko co, Finančni trgi in kot soustanovitelja startupa GoGiro, vodilnega slovenskega podjetja za inovacije v mikro mobilnosti.

 

KDAJ? Torek, 14. junij ob 19.00 ⏰
📍 KJE? Na Tovarni podjemov 📍

 

PRIJAVI SE TUKAJ

 

Še več informacij pa izveš tukaj 👇:
https://bit.ly/3mtzCzk

 

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.