Start:up Geek House School - pripravi zmagovalno predstavitev

9. december 2014 Ob 14.00
Datum in ura
Torek, 9. december 2014
14.00 - 0.00 CEST
Lokacija

Delavnica za vse, ki se želite naučiti, kako kratko, jedrnato in prepričljivo predstaviti svoj inovativni produkt oziroma podjetniško idejo.

Delavnica je tudi enkratna priložnost, da se pripravite na predstavitev na Pitch müsliju, ki bo potekal v 9. novembra v okviru večernega zaključnega dogodka mariborske startup skupnosti - STARTUP GROOVE 2014.  
 

Najprej teorija, potem praksa

Delavnica je namenjena vsem, ki se želite naučiti kako jedrnato in prepričljivo predstaviti svoj produkt ali storitev. Spoznali boste: 

  • različne vrste predstavitev idej, 
  • elemente, ki sestavljajo dobro predstavitev, 
  • verbalne in neverbalne elemente predstavitve, 
  • tipične vsebine - od slajda do slajda, 
  • demonstracijo učinkovite predstavitve.

Uvodnemu predavanju bo sledila delavnica, na kateri vam bomo pomagali zasnovati in izpiliti vašo predstavitev. Zato prinesite s seboj račulnika, da bomo čim bolj praktični in učinkoviti.
 

S predstavitvijo do 6 mesecev brezplačne uporabe Start:up Geek House

Predstavitev na večernem Start:up Müsliju vam lahko prinese 6 mesecev brezplačne uporabe delovnega mesta v Start:up Geek House Maribor oziroma Tovarni podjemov, podjetniškem inkubatorju Univerze v Mariboru, ki je bil pred kratkim popolnoma prenovljen.

Format predstavitve je 3 min predstavitev pred zbranim občinstvom in startup mentorji. Slednji bodo na koncu izbrali eno skupino, ki bo prejela 6 mesečno brezplačno uporabo delovnega mesta v Start:up Geek House Maribor. 

Za sodelovanje na Pitch Müsliju se je potrebno prijaviti do ponedeljka, 8. novembra 2014. Prijavo oddajte na tej POVEZAVI.


Delavnica se izvaja v okviru programa Start:up Maribor v sodelovanju s start-up šolo HEKOVNIKEU CODE WEEKFERI UMUniverzo v Mariboru, RAZ:UM-om in Microsoft Innovation Centrom. Program sofinanicirajo Javna agencija SPIRIT Slovenija in MGRT

 
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.