Start-up ”Consulting Day” v Primorskem tehnološkem parku

9. junij 2015 Ob 14.00
Datum in ura
Torek, 9. junij 2015
14.00 - 0.00 CEST
Lokacija

Primorski tehnološki park bo v torek, 9. junija 2015, izvedel Start-up ”Consulting Day” dogodek, ki se bo pričel ob 14. uri v novem coworking prostoru v Primorskem tehnološkem parku. Dogodek je brezplačen in namenjen pred-inkubirancem in inkubirancem Primorskega tehnološkega parka. 

Na dogodek je prijavljenih 8 podjetniških ekip. Vsaka ekipa bo imela na voljo 5 minut časa za predstavitev njihovega projekta oz. podjetja. Po predstavitvi sledijo vprašanja in podajanje mnenj s strani svetovalcev.

Primorski tehnološki park je k svetovanju povabil Tomaža Juga in Roka Guliča iz podjetja Editor d.o.o., Matijo Klinkona iz podjetja Led Luks d.o.o., Mateja Peršoljo, RS5 d.o.o., Gorana Miškulina iz podjetja Spintec d.o.o., Aljošo Pavšiča, Neptun Digital d.o.o., ter podjetje Instrumentation technologies d.d. 

Z namenom izgradnje start-up skupnosti znotraj goriške regije, si bo Primorski tehnološki park svetovalne delavnice, ki temeljijo na podajanju nasvetov lokalnih uspešnih podjetnikov mladim start-upom, prizadeval izvajati redno.

Svetovalci nudijo mladim podjetjem konstruktivno kritiko, sveže ideje in usmeritve, ki jih bodo še dodatno motivirali pri njihovem delu. Predlogi so brez kakršnekoli obveze, služijo kot opora oziroma izhodišče za nadaljnje delo. 
 

Prijavljene ekipe

  • Erzetich Audio, Blaž Erzetič s.p. / www.erzetich-audio.com
  • Nagrobniki iz aluminija, Janko Božič / sodobni nagrobniki iz aluminija, z drugačnim dizajnerskim pristopom, izdelek rešuje problem teže nagrobnika, dolgoročnega vzdrževanja in poškodb
  • Krafty, Matej Zrimšek, Andraž Žnidaršič in Rok Kogoj / platforma za servisiranje prodaje rokodelskih izdelkov na spletu
  • Aliasko d.o.o., Primož in Nataša Gabrijelčič / www.kamnite-obloge.si 
  • Minipoliglotini, Mojca Stubelj Ars s.p. / www.minipoliglotini.com
  • Oron, Jernej Rutar / Slušalke z uporabo tehnologije bone conduction, ki rešujejo problem istočasnega poslušanja glasbe in zvokov iz okolja
  • S3mea d.o.o., Iztok Prinčič / www.whatsupcams.com
  • E-fighting, Emil Benko / www.efighting.de

 

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.