CEED Leaders Talk v ŽIVO z Zachom Coeliusom in Francescom Cracolicijem

8. julij 2021 Ob 19.00
Kavarna Sputnik
Datum in ura
Četrtek, 8. julij 2021
19.00 - 22.00 CEST
Lokacija

Svetovna kavarna SPUTNIK
Tržaška cesta 128
Ljubljana

Kavarna Sputnik

Bi se rad učil od uspešnega ameriškega podjetnika in angelskega investitorja Zacha Coeliusa ter vodje Nomadic minds in angelskega investitorja Francesca Cracolicija?

 

Po dolgem času te čaka v četrtek, 8.7.2021, zvečer zelo zanimiv dogodek V ŽIVO - na terasi kavarne Sputnik v Ljubljani - CEED Summer Leaders Talk: The Unicorn Whisperer, na katerem bo Zach Coelius delil svoje startup izkušnje in vpogled v svet investitorjev.

 

Hkrati pa bo na dogodku tudi priložnost za mreženje.

 

Program dogodka

  • Keynote: Zach Coelius: My Founder Story
  • Fireside chat: Raising capital with Zach Coelius and Francesco Cracolici (Nomadic Minds)
  • Čas za vprašanja
  • Networking

 

Kdo so gostje dogodka?

Zach Coelius je štirikratni ustanovitelj. Je ustanovitelj in izvršni direktor družbe Triggit, podjetja za spletno oglaševalsko tehnologijo, pionir na področju retargetinga na Facebooku, in ustanovitelj oglaševalsko-tehnološkega podjetja, ki ga je prevzel LinkedIn.


Danes je angelski vlagatelj (Coelius Capital) in svetuje startupom. Investiral in svetoval je mnogim startupom na njihovi poti do unicorna in hkrati aktivno išče nove naložbene priložnosti.


Na dogodku bo govorec tudi Francesco Cracolici, angelski vlagatelj, strokovnjak za digitalno trženje in generalni direktor pri Nomadic Minds, največji svetovni mreži izvršnih direktorjev Silicijeve doline. Pred tem je bil Francesco dvakrat ustanovitelj in vodja prodaje pri The Family, drugem največjem pospeševalniku v Evropi.


Dogodek je odprt za vse zainteresirane. Prijave so obvezne.

 

Več informacij o dogodku najdeš tukaj.

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.