Spoznajmo Marka Pleška, uspešnega podjetnika velikih kontrastov

18. junij 2015 Ob 20.00
Datum in ura
Četrtek, 18. junij 2015
20.00 - 0.00 CEST
Lokacija

Primorski tehnološki park vas vabi na 19. Business Meetups Nova Gorica, ki bo potekal v četrtek, 18.6.2015 ob 20. uri v Cafe Gallus. Z nami bo gost Mark Pleško iz podjetja Cosylab, laboratorija za kontrolne sisteme. Spoznali bomo odličnega vodjo, motivatorja, jedrskega fizika in uspešnega mednarodnega podjetnika velikih kontrastov. Moderator večera je Rok Gulič. Vstop je brezplačen. 


O Marku Plešku

Mark Pleško je direktor in ustanovitelj mednarodnega visokotehnološkega podjetjaCosylab, največjega laboratorija za kontrolne sisteme s sedežem v Ljubljani in poslovalnicami na Japonskem, ZDA, Kitajskem, Južni Koreji, Švedski in Švici. Zase pravi, da je bil oz. opravljal že mnogo različnih stvari: od profesionalnega športnika do jedrskega fizika, programerja, predavatelja, znanstvenika, inženirja, podjetnika, prodajalca in direktorja. Za nekatere čarovnik visoko razvite tehnologije, za druge preprost človek, ki živi v vasici s par na pol praznimi kamnitimi hišami. Mark poskuša najti ravnovesje med poslovno uspešnostjo, kvalitetnim prosim časom z družino in osebnimi hobiji. 
 

O Business Meetups 

Business Meetups Nova Gorica so redna neformalna poslovna srečanja, ki jih organizira Primorski tehnološki park v novogoriškem lokalu Cafe Gallus z namenom izmenjave dobrih podjetniških zgodb, znanja, izkušenj, navezovanja novih poslovnih vezi ter novih poslovnih priložnosti. Business Meetups gostuje uspešne podjetnike in podjetnice, s katerimi predstavlja najsodobnejše teme iz start-up podjetništva. 

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.