SmartNinja v Ljubljani - prvi vikend šole programiranja!

7. februar 2015 Ob 10.00
Datum in ura
Sobota, 7. februar 2015
10.00 - 0.00 CEST
Lokacija

Nauči se veščine, ki je v današnjem svetu ena najbolj iskanih in najbolj cenjenih. SmartNinja je šola programiranja in sodobnih IT veščin, ki pomaga ljudem razviti talente in poklicna znanja 21. stoletja. Prvi vikend tečaj izdelovanja spletnih strani v jeziku HTML in CSS bo v sodelovanju z Iniciativo Start:up Slovenija 7.-8.2.2015 potekal v Tehnološkem parku Ljubljana.
 
Znanje programiranja ti pomaga ustvarjati. Za razliko od mnogih drugih veščin za programiranje potrebuješ le računalnik, ne pa tudi kakega dodatnega materiala, ki bi ga moral nabavljati in skladiščiti. Znanje IT veščin pa ti da še nekaj zelo pomembnega: občutek varnosti, saj se ti ni potrebno bati tega, da ne bi mogel najti zaposlitve in ostati brez prihodkov. 

Za začetnike in tiste s predznanjem ...

SmartNinja je namenjena popolnim začetnikom in tistim z nekaj predznanja. Zagotavlja učinkovitejše opravljanje dela, izboljšanje zaposlitvenih možnosti ali celo priložnost, da si sami ustvarijo službo. Za simbolično plačilo 97 € oz. 147 € se bodo udeležence učili programiranja, grafičnega oblikovanja in interneta stvari. 

Udeležencem bodo pomagali poiskati delavno mesto ...

Z marcem pa bodo začeli v sodelovanju z Iniciativo Start:up Slovenija z drugim tipom tečajev, to so trimesečna usposabljanja s srečanji dvakrat tedensko. Najprej bomo začeli s tečajem spletnega programiranja, kjer bodo udeleženci poleg HTML in CSS spoznali še programska jezika JavaScript in Python, ter podatkovne baze in še nekaj drugi orodij, pomembnih za sodobni spletni razvoj. Po končanem trimesečnem tečaju, bo udeleženec usposobljen za mesto pripravnika ali juniorja v IT podjetju.

 

Za več informacij in prijavo obiščite njihovo spletno stran.


Projekt SmartNinja se v sodelovanju z Iniciativo Start:up Slovenija izvaja na treh lokacijah, članicah iniciative, in sicer v Tehnološkem parku LjubljanaTovarni podjemov, podjetniškem inkubatorju Univerze v Mariboru in v Primorskem tehnološkem parku v Novi Gorici.
 

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.