Silicon Valley Open Doors konferenca prihaja v Dublin!

27. januar 2016 Ob 9.00
Datum in ura
Sreda, 27. januar 2016
9.00 - 0.00 CEST
Lokacija
Evropska različica Silicon Valley Open Doors konference oz. SVOD Europe Conference vas lahko hitro in učinkovito poveže z vlagetelji iz Silicijeve doline. V sodelovanju z evropskim sedežem Googla letos prvič prihaja v Evropo, in sicer bo 27. in 28. janurja 2016 potekala v Dublinu na Irskem. K udeležbi na start-up tekmovanju vabi tudi slovenske ekipe, ki se želijo predstaviti izbranim ameriškim in evropskim vlagateljem. Rok za prijavo je 1. december 2015.
 
Med vsemi start-upi iz srednje, južne in vzhodne Evrope, ki se bodo prijavili na tekmovanje, bo komisija izbrala 25 najobetavnejših, ki se bodo predstaviti približno 40 vlagateljem iz Evrope in ZDA. Kandidati, ki se bodo uvrstili na tekmovanje, bodo znani 20. decembra 2015, sicer pa letošnje tekmovanje poteka pod zanimivim sloganom 'samorogi in miti vs. enorogi in resničnost'.
 

Vsako drugo podjetje dobi investicijo!

Kot pravijo organizatorji, je do danes vsako drugo podjetje, ki se je predstavilo na SVOD konferenci, uspešno pridobilo investitorje, med katerimi so denimo Founders Fund, Draper Associates, Salesforce, Aspect Ventures, Broadway Angels, YCombinator, TechStars, 500Startups, Bain CapitalVentures in mnogi drugi.
 

Med investiranimi start-upi tudi Evernote in Viewdle

Med več kot 250 start-upi, ki so skupaj zbrala več kot 500 milijonov dolarjev kapitala prek udeležbe na SVOD konferenci, pa so tudi  Evernote, Viewdle (prevzel ga je Google), Looksery (prevzel ga je SnapChat), InvisibleCRM, Wrike in drugi.
 

Udeležba brezplačna, prijava obvezna

Udeležba na konferenci je brezplačna. Vse informacije najdete na http://svod-europe.com/conference/about/, kjer vas čaka tudi prijavni obrazec za prijavo na start-up tekmovanje.
 

Pišite jim ...

Če imate še kakšna dodatna vprašanja, jih pošljite organizatorju evropskega SVOD dogodka, to je ukrajinski pospeševalnik GrowthUP, na e-naslov as@growthup.com

 
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.