Seminar Podjetni mladi raziskovalci

16. september 2016 Ob 8.40
Datum in ura
Petek, 16. september 2016
8.40 - 0.00 CEST
Lokacija

LUI vas vabi na seminar Podjetni mladi raziskovalci, na katerem boste spoznali različne možnost zaposlitve po končanem doktoratu in pridobili osnovno znanje o komercializaciji inovacije ali podjetniške ideje v lastnem podjetju. Seminar bo na sporedu 16. septembra 2016. Začne se ob 8:45 in traja do 15:30.

Predavatelji vas bodo seznanili tudi s tem, kje in kako pridobiti finančne vire ter kako upravljati z intelektualno lastnino. Gosti iz prakse pa bodo razkrili, kakšen je bil njegov začetek, kako krmarijo med raziskovalnim delom in podjetništvom in druge zanimive informacije.

Kotizacija za seminar znaša 190 eur + ddv, vendar je za vse svoje stalne partnerje LUI pripravil posebno ugodno ponudbo:

  • za 3 in več udeležencev iz iste organizacije v istem terminu ponujamo 10% popust,
  • za 5 in več udeležencev iz iste organizacije v istem terminu ponujamo 20% popust.


Kotizacija se krije iz materialnih stroškov za usposabljanje mladih raziskovalcev programa ARRS. Z udeležbo na izobraževalnem programu udeleženec izpolni pogoj drugega odstavka 34. člena Pravilnika o usposabljanju in financiranju mladih raziskovalcev v raziskovalnih organizacijah.

Za mlade raziskovalce, ki fizično ne morejo priti na seminar, LUI ponuja tudi možnost e-izobraževanja prek spletne učilnice.

Vse informacije, program seminarja in obrazec za prijavo najdete tukaj.
 

 
Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.