ScaleUPgrade Meetup: Business Development Boost

10. november 2021 Ob 9.00
Datum in ura
Sreda, 10. november 2021
9.00 - 0.00 CEST
Lokacija

Tehnološki park 19,

1000 Ljubljana
 

Te zanima, kako razširiti poslovanje, povečati prihodke in in izboljšati dobičkonosnost s sklepanjem strateških partnerstev? Vsa hitro rastoča, tehnološka scale-up podjetja vabljena na Business Development Boost srečanje, ki bo potekalo 11. novembra na Tehnološkem parku v Ljubljani. Na delavnici boš lahko prisluhnil/a dvema vrhunskima in uspešnima business developerjema in spoznal/a, kako povečati prihodke, razširiti poslovanje in s pomočjo strateških partnerjev izboljšati učinkovitost.

 

Dogodek bosta sestavljala dva ločena modula, ki ju bosta vodila dva uveljavljena in uspešna business developerja, ki sta uspešno pomagala že več podjetjem. Z nami bosta:

 

  • Matt Mayfield, ki v okviru BizExpanda pomaga IT firmam pri pridobivanju velikih korporacij v Nemčiji, Avstriji in Švici.
  • Tomaž Pavlica, ki slovenskim investitorjem pomaga pri uporabniški izkušnji njihovih scaleupov, da boljše targetirajo tuje stranke.

 

KDAj? 10. november 2021 ob 9.00

 

KJE? Tehnološki park Ljubljana

 

PRIJAVI SE

 

Program

1. Outbound Business development for DACH z Matt Mayfiledom

Vsebina: Uvodna diagnostika kaj je pri podjetju 'exportable', kakšen bi bil lokalni product-market-fit v DACH-corpo segmentu in pa uvodni vpogled v proces Business Developmenta za dejanski prodor.

Kdaj: Sreda 10. 11. 2021, ob 9. uri
Kje: Tehnološki park Ljubljana, sejna soba v 2. nadstropju

 

2. User experience strategy for international penetration s Tomažem Pavlico

Vsebina: V stranko usmerjena organizacija in procesi (CCO-customer centered organization). Jasno definirana pot – proces stranke z nami (customer journey), ki omogoča prodaji in marketingu, da delujeta sinhrono in izvajata prave aktivnosti ob pravem času.

Kdaj: Sreda 10. 11. 2021, ob 11. uri
Kje: Tehnološki park Ljubljana, dvorana B3, v pritličju stavbe B

 

Več o dogodku

Izvedba: Mojdenar IT d.o.o.